Send forespørgsel

Peter A.G. Nielsen

Peter A. G. Nielsen er sanger og sangskriver og gennem 30 år frontfigur i rockgruppen GNAGS, der drog på turné med nye numre i sommeren 2016. Peter A.G. og GNAGS har desuden dannet rammen for ”Peter A.G. og Gnags – En guide til deres plader”, der udkom i november 2015.

Ønsker du at booke Peter A.g: Nielsen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Peter A.G. Nielsen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Peter A. G. Nielsen

Hitmaker og hele Danmarks Mr. Swing King er med mange års musikkarriere et solidt og anerkendt element i den danske musikbranche. Han har skrevet, komponeret og sunget musik som solist, men er dog mest kendt fra legendariske GNAGS, der kendes af hele Danmark. De har rejst land og rige rundt adskillige gange og er dét danske band, der har spillet flest gange på den store scene ved Roskilde Festival.

Peter A. G. Nielsen – frontsangeren fra GNAGS – har musik flydende i årene og kan bookes både som solist, men også som foredragsholder. Oplev fantastiske Peter A. G. Nielsen enten med musikalske indslag, hvor han fyrer op for stemningen med kendte hits eller som foredragsholder om at være til stede, sanse og udtrykke sig kunstnerisk i foredraget ”Det sansende menneske”.

Peter A. G. Nielsen er kendt fra

  • GNAGS (siden 1966), adskillige albums og optrædener
  • Peter A.G. og Gnags – En guide til deres plader (2015), Mellemgaard
  • Det Scene Show (2011), soloalbum
  • Fra Balkonen drysser alle Peter A. G.s sange (2009), Per Kofoed
  • Solo (1997)
  • A.G.s album – Normalt er han ellers cool (1979)

Book Peter A. G. Nielsen

Book et foredrag eller et musikalsk indslag med Peter A. G. Nielsen ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.