Send forespørgsel

Peter Ingemann

Den tidligere ”Hammerslag”-vært Peter Ingemann er en sympatisk og populær TV-vært, men kunne også for nogle år siden skrive forfatter og foredragsholder på CV’et. Senest er han kendt fra TV2s rejseprogram ”Størst”.

Ønsker du at booke Peter Ingemann til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Peter Ingemann.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 404 564, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Peter Ingemann

Peter Ingemann er uddannet journalist og har i mange år været et genkendeligt ansigt hos DR, hvor han især er kendt fra succesprogrammet ”Hammerslag”, med hvilket han næsten rundede 200 producerede programmer og ugentligt havde 1 million seere. Peter er en meget benyttet TV-vært og kan trække på sine mange års erfaring – også når han engageres som foredragsholder.

Oplev den populære vært, når han med charme og humor fortæller om sine mange erfaringer og oplevelser efter at have brugt over et årti på de danske TV-skærme. Peter kan opleves med foredragene ”Størst” og ”Hammerslag”, der baserer på TV-succeserne af samme navn samt med foredraget ”Ingemanns Land”, der tager udgangspunkt i Peters selvbiografi af samme navn.

Peter Ingemann er kendt fra

  • Størst (2015-2016), TV2
  • Den Store Bagedyst (2013)
  • Ingemanns Land – et familiedrama (2010), Gads Forlag
  • Hammerslag (2004-2013), DR1

Book Peter Ingemann

Book et foredrag med Peter ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.