Send forespørgsel

Peter Larsen

Måske Danmarks skarpeste satiriker og komiker. Peter Larsen er stadig en sand skarpseer, når han underholder med show og komik på højt satirisk plan – dette har han senest gjort i selskab med Anne Marie Helger i showet ”Halløj på Falderebet”.

Ønsker du at booke Peter Larsen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Peter Larsen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Peter Larsen

Peter Larsen tilhører den sjældne, nærmest truede art af underholdere, der kan levere fem flade sandheder og én stor røvfuld, men alligevel slippe let og elegant fra det! Peter Larsen havde debut i 80’erne, men er stadig en populær komiker, der med skæve, hjemmelavede karakterer, skrappe bemærkninger og et underholdningsgen uden lige, er en latterkrampende oplevelse ud over det sædvanlige.

Peter Larsen er også klar til at bringe sit store karakterkartotek med til dit arrangement, hvis du ønsker underholdning i topklasse med en af dansk komiks virkelig erfarne drenge!

Peter Larsen, er det ikke ham fra … ?

  • Halløj på Falderebet (2014-2015), tour
  • Ka’ det virkli’ passe (1993), DR1
  • Under Uret (1985-1987), DR

Book Peter Larsen her

Book dit underholdende show med Peter Larsen ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Peter Larsen

Peter Larsen har i nogle år indgået i den fantastiske, uforlignelige duo Discount Drama sammen med Anne Marie Helger. De to har sammen været på turné i både 2014 og 2015 med deres show ”Halløj på Falderrebet” fyldt med spændende og underholdende roller.

Peter fik sit store gennembrud, da han i 80’erne tonede frem på TV-skærmen som Tjener Frandsen i en række af Hans Otto Bisgaards underholdningsprogrammer på DR TV. Den skruppelløse tjener blev hurtigt verdensberømt i Danmark for sine hurtige og ofte særdeles velplacerede bemærkninger.

Sidenhen har Larsen lagt krop til en lang række af absurde karakterer og figurer, som f.eks. den lettere overvægtige Fru Erna Iversen, der gang på gang overrumpler i de mest farverige variationer, fra rideudstyr til sort corsage.

Peter Larsens formidable sans for satiren, også den samfundsrevsende, beviste han i forestillingen ”Mens vi venter på retfærdigheden”, som var en rammende og krystalklar gennemgang af den ellers så spegede Tamilsag. Senest kunne man opleve Larsen i forestillingen ”Farvehandler Madelungs frihedstrang”, som kunne ses på Cafeteatret i København.

Larsen har som noget af det seneste lanceret en ny figur, den polske tryllekunstnerassistent Carisma, der mest af alt kunne minde om en mellemting af en italiensk pornostjerne og en tidligere polsk kantinebestyrerinde; – hun damper af østrogen!