book peter mygind
peter mygind foredrag

Om Peter Mygind:

 • Kan bookes som konferencier
 • Kan bookes som fordragsholder

Book Peter Mygind:

peter mygind foredrag

Peter Mygind

Foredrag | Entertainer | Konferencier

Om Peter Mygind:

 • Kan bookes som konferencier
 • Kan bookes som fordragsholder

Book Peter Mygind:

Om Peter Mygind:

Multitalentet Peter Mygind er en varm og hyggelig skuespiller og entertainer, der samtidig har en masse på hjertet. Han er senest kendt som Onkel Erik i de nyere produktioner af ”Min Søsters Børn” samt med ”Myginds Mission” mod mobning.

Ønsker du at booke Peter Mygind til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Peter Mygind.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Peter Mygind

Med stor succes har Peter Mygind både gjort sig bemærket som sanger, skuespiller, entertainer, foredragsholder, vært og konferencier. Så lige meget hvilket arrangement, I skulle stå overfor, er Peter et godt valg!

Som foredragsholder er Peter fyldt med en sprudlende energi og et dybt originalt indslag, der præges af både entusiasme og indlevelsesevne. Peter, der især har haft fokus på mobning de senere år, er især vant til at behandle de følsomme emner, der går helt tæt på. Publikums opmærksomhed ved være fuldstændig fastholdt, når han sætter fokus på de sårbare tabuer.

Peter Mygind tilbyder også foredrag, der lige nu tæller ”Jeg kunne, hvad jeg ville” og ”Arbejdsglæde og det gode liv”.

Peter Mygind, er det ikke ham fra … ?

 • Myginds Mission (2013), DR
 • Danmarks indsamling (2013), DR, vært
 • Min Søsters Børn (2011-2013)
 • Flammen og Citronen (2008)
 • Nikolaj og Julie (2003), DR1

Book Peter Mygind

Du kan booke et foredrag eller et underholdende show med Peter Mygind ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Peter Mygind kan også engageres som konferencier eller vært.

Endnu mere om Peter Mygind

Peter Mygind er uddannet skuespiller på Statens Teaterskole i 1992, og har siden medvirket i en lang række film og TV-serier. F.eks. “Riget”, “Taxa”, “Nicolaj & Julie”, “Flyvende Farmor”, “Sprængfarlig bombe” og ikke mindst “Flammen og Citronen” fra 2008, som han i 2009 modtog en Zulu Award for i kategorien “Bedste Mandlige Birolle”.

Derudover er det også blevet til en række meget forskellige roller på teatret – bl.a. “Det er bare mænd” – og “Shopping”, hvor han medvirkede i rollen som sig selv. Af TV-opgaver kan bl.a. nævnes “Boom Boom”, vært ved Dansk Melodi Grand Prix, og i den populære TV-serie, “Anna Pihl”.

Foredrag med Peter Mygind

 • ”Hvordan jeg overvandt forhindringerne – opnåede succes – og blev et stærkere menneske.” Som ungt menneske var det ikke altid lige let at være Peter Mygind: “Jeg var det sorte får” – “Der var ingen, der troede på mig”. Men Peter VILLE! – og den vilje bevirkede, at det lykkedes. “Jeg skulle fandeme vise dem – og det gjorde jeg”

  Peter Mygind deler gerne ud af sine erfaringer, som alle kan lære noget af. Det er både rørende og morsomt og ikke mindst noget, alle kan bruge – både som privatperson – men også i arbejdslivet.

  Peter fortæller, hvordan det er muligt – både at være et vældig stærkt – men samtidig et meget følsomt menneske. Og dér ligger måske opskriften på succes … Dybest set handler det om, at du kan hvad du vil!

 • Social ansvarlighed er vejen frem. Et foredrag, der handler om vigtigheden af at få sit arbejdsliv til at hænge sammen med det gode liv – og omvendt. Det er ikke altid let, men det er vigtigt.

  At gå glad på arbejde næsten hver eneste dag er muligt. Det kræver bare en lille indsats at blive et gladere og tryggere menneske. Vi har selv ansvar for vores liv … der er ingen, der ændrer det for dig. Det handler bl.a. om din egen tilgang til livet og arbejdslivet. Om hvordan vi kommunikerer med hinanden og hvordan vi styrker vores sociale evner.

  Foredraget handler også om frihed til forskellighed og rummelighed – og at vi skal blive bedre til at inkludere alle mennesker i samfundet. Peter Mygind tager udgangspunkt i sit eget liv og kommer med talrige eksempler og gode råd – serveret med stor alvor og humor – og ikke mindst selvironi.

 • Man skal være stærk for at være syg. Så hvordan finder du din indre kriger frem, så du og dine nærmeste får den omsorgog behandling der er brug for, så angst, sorg og afmægtighed ikke for lov til at styre livet.Et humoristisk og følsomt foredrag om Peter Myginds møde med sygehusvæsnet - både som patient og pårørende.Peter har selv haft 3 blodpropper og et hjertestop og er pårørende til familie og venner med bla kræft og epilepsi.Der bliver også mulighed for at stille spørgsmål.Peter Mygind er ambassadør for Hjerteforeningen, og deler gerne ud af egne erfaringer .

 • Få et hudløst ærligt indblik i en far og søns erfaringer med stoffer, når Peter og Julius Mygind fortæller om Julius’ stofmisbrug og hvilke konsekvenser misbruget havde for dem som familie.

  I foredraget diskuterer Peter og Julius fra hver sit synpunkt, hvordan vi får skabt en god dialog forældre og unge imellem, som kan hjælpe de unge til at fravælge rusmidlerne i en verden, hvor konfrontationen med stoffer er alle vegne, og hvor det sociale pres for at passe ind er større end nogensinde.

  Foredraget med Peter og Julius er meget vedkommende og særligt velegnet til forældre og deres teenagebørn.

 • I 7 år har Peter beskæftiget sig med emnet mobning og social ansvarlighed. Har haft Helle Rabøll( mobbeforsker i 17 år på Århus universitet) som inspirator og coach igennem alle årene. Hvis vi styrker fællesskabet er chancen for at der opstår mobning meget lille. Og hvis vi allesammen tager ansvar for vores medmenneskers ve og vel. Et foredrag som tager udgangspunkt i at klæde unge, forældre, lærere og pædagoger på, til at skabe en større bevidsthed om vigtigheden af et godt fællesskab. Peter referer bla. til Helle Rabølls interventions model som, blev brugt i TV programmerne på DR i 2013 ” Myginds Mission” Hvad kan vi selv gøre for at få et bedre fællesskab.

 • Kun fantasien sætter grænser for de personligheder Peter Mygind kan finde på at indtage i løbet af en aften som entertainer.

  Med originale indslag, via dans, sang, skuespil, latter og glæde, tager Peter Mygind opgaven op med entusiasme og indlevelsesevne.

  Med en charmerende og legende tilgang, bidrages der til aftenen med en utrolig pærevælling af velkendt og nyt. Publikum er garanteret en fastholdt opmærksomhed og en fantastisk oplevelse, mens de smittes af Peter Myginds sprudlende energi, latter og fantasi.

Det siger de om Peter Mygind:

 • .

  "Vi er vant til at følge præsentationer via powerpoint, så helt fantastisk at opleve en ægte historiefortæller!"

  Teva Danmark A/S
 • .

  "Alle var meget imponerede over hvor meget han havde på hjertet og kunne dele ud af på 1 time."

  Teva Danmark A/S

Book Peter Mygind

Send os en uforpligtende forespørgsel på Peter Mygind og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 15 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel

Send din forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel på Peter Mygind og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 15 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel

Det siger de om Peter Mygind:

Se alle referencer