Send forespørgsel

Peter Mygind

Multitalentet Peter Mygind er en varm og hyggelig skuespiller og entertainer, der samtidig har en masse på hjertet. Han er senest kendt som Onkel Erik i de nyere produktioner af ”Min Søsters Børn” samt med ”Myginds Mission” mod mobning.

Ønsker du at booke Peter Mygind til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Peter Mygind.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Peter Mygind

Med stor succes har Peter Mygind både gjort sig bemærket som sanger, skuespiller, entertainer, foredragsholder, vært og konferencier. Så lige meget hvilket arrangement, I skulle stå overfor, er Peter et godt valg!

Som foredragsholder er Peter fyldt med en sprudlende energi og et dybt originalt indslag, der præges af både entusiasme og indlevelsesevne. Peter, der især har haft fokus på mobning de senere år, er især vant til at behandle de følsomme emner, der går helt tæt på. Publikums opmærksomhed ved være fuldstændig fastholdt, når han sætter fokus på de sårbare tabuer.

Peter Mygind tilbyder også foredrag, der lige nu tæller ”Jeg kunne, hvad jeg ville” og ”Arbejdsglæde og det gode liv”.

Peter Mygind, er det ikke ham fra … ?

  • Myginds Mission (2013), DR
  • Danmarks indsamling (2013), DR, vært
  • Min Søsters Børn (2011-2013)
  • Flammen og Citronen (2008)
  • Nikolaj og Julie (2003), DR1

Book Peter Mygind

Du kan booke et foredrag eller et underholdende show med Peter Mygind ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Peter Mygind kan også engageres som konferencier eller vært.

Endnu mere om Peter Mygind

Peter Mygind er uddannet skuespiller på Statens Teaterskole i 1992, og har siden medvirket i en lang række film og TV-serier. F.eks. “Riget”, “Taxa”, “Nicolaj & Julie”, “Flyvende Farmor”, “Sprængfarlig bombe” og ikke mindst “Flammen og Citronen” fra 2008, som han i 2009 modtog en Zulu Award for i kategorien “Bedste Mandlige Birolle”.

Derudover er det også blevet til en række meget forskellige roller på teatret – bl.a. “Det er bare mænd” – og “Shopping”, hvor han medvirkede i rollen som sig selv. Af TV-opgaver kan bl.a. nævnes “Boom Boom”, vært ved Dansk Melodi Grand Prix, og i den populære TV-serie, “Anna Pihl”.