Send forespørgsel

Peter Viskinde Band

Peter Viskinde er kendt fra adskillige bands – Hvalsøspillemændene, Malurt, Doraz og Big Fat Snake. Men den erfarne sanger, sangskriver, guitarist og komponist har også gjort sig noget af en solokarriere, og udgav i 2015 albummet ”Grundstof”, som han sammen med Peter Viskinde Band turnerede med i foråret 2016.

Ønsker du at booke Peter Viskinde Band til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Peter Viskinde Band.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Peter Viskinde Band

Med et live-repertoire bestående af de sange, Peter Viskinde op gennem 90’erne skrev til Big Fat Snake – såsom ”No Peace Like In Heaven”, ”Animal”, ”Someone Like You” og ”Fight For Your Love” -kombineret med numre som ”Ordinary World”, ”Baby Blue” og ”Savner En Som Dig” fra Viskindes solokarriere, er Peter Viskinde Band garanti for en perfekt musikalsk aften!

Peter Viskinde oplever i øjeblikket stor succes med sit orkester, som præsenterer koncerter med en perfekt tilpasset blanding af energisk rockmusik og de mere stille ballader, sunget med en sjældent set indlevelse.

– ” Hvis man vil underholdes med fantastisk velskrevne sange, melodier der svinger og sjove fortællinger, så er det et godt arrangement at søge. En aften med masser af grin og god musik. […] Peter Viskinde tryllebinder sit publikum med hans sang, charme og rare væsen.” – Publikummer via Billetnet (2016), 5 stjerner

Peter Viskinde Bands største hits

– Hele Vejen Hjem (2013)

– Faith (2013)

– Someone Like You (1997)

– Animal (1996)

– No Place Like In Heaven (1994)

 

Book Peter Viskinde Band

Book en koncert med Peter Viskinde Band ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

 

Endnu mere om Peter Viskinde Band

Peter Viskinde er på det nærmeste en legende på den danske musikscene. Han er både sanger, sangskriver, guitarist og komponist, og det har han været i flere forskellige bandkonstellationer, der tæller The Firemen, Buffalo, Hvalsøspillemændene, Malurt, Doraz, og Big Fat Snake.

Her igennem har han stået bag flere store hits samt medvirket på en del albums. Som guitarist i Big Fat Snake var han bl.a. ophavsmans til hittene ”No Place In Heaven”, ”Someone Like You” og ”Animal”.

I 2015 udgav Peter sit nyeste album ”Grundstof”, og det er i netop denne forbindelse, at Peter Viskinde Band kunne opleves på deres tour i hele Danmark i foråret 2016.