Send forespørgsel

Puk Elgaard

Puk Elgaard har gennem mere end 20 år underholdt og begejstret TV-seerne over hele landet. Hun har fået stor ros både som forfatter og TV-vært, hvor hun senest har været at opleve i ”Go’ Morgen Danmark” samt i et rejseprogram med sin familie under titlen ”Langt ude på prærien”.

Ønsker du at booke Puk Elgaard til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Puk Elgaard.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Puk Elgaard

Puk Elgaard har været på dansk fjernsyn siden debuten på et børneprogram i 1995. Siden har hun haft en masse værtsroller i både radio og fjernsyn, hvor hun både har underholdt, præsenteret, informeret og generelt charmeret sig ind i alle TV-seernes hjerter. Den populære TV-vært har også opnået flere priser – i 2011 vandt hun både Billedbladets og TV-prisen for ”Årets bedste kvindelige TV-vært”.

Puk har et ligefremt og nærværende væsen og det vil man absolut kunne mærke under hendes foredrag. Med en spiddende ærlighed, også mixet med humor og eftertænksomhed, kan man komme tæt på Puk Elgaard, og hvordan hendes liv har været bag skærmen. Puk Elgaard kan også bookes som konferencier eller vært, men er hovedsageligt aktuel med foredraget ”Kom med bag skærmen med Puk Elgaard”.

Derfor skal du booke Puk Elgaard

  • Langt ude på prærien (2015), TV2
  • Go’ Morgen Danmark (2014-2016), TV2
  • Aftenshowet (2009-2012), DR1
  • Puk og Herman går i land (2013-2015), DR1
  • Her er dit liv (2011), DR1
  • Ellen – 100 år med lyst til livet (2010), Lindhardt & Ringhof
  • Hokus Krokus (2000-2003), DR1

Book Puk Elgaard

Puk Elgaard kan bookes hos Tajmer Booking & Management. Book et foredrag med Puk Elgaard ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Puk Elgaard kan også bookes som konferencier eller vært.