Send forespørgsel

Repeatles

Lad dit arrangement koge af Beatles-stemning og få energi i danseskoene med en gennemført koncert med Repeatles.

Ønsker du at booke Repeatles til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Repeatles.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Repeatles

Repeatles præsenterer alle sider af tidens største rock/popfænomen – The Beatles. Repeatles har manifesteret sig som Danmarks absolut bedste og mest alsidige Beatles-band og har som det eneste band, spillet samtlige Beatles albums live på scenerne rundt omkring i Danmark, Sverige, England, Tyskland og Grønland.

Bandet har udvalgt en stribe af deres egne yndlingssange, og sammen med publikums favoritter kan de præsentere en koncert fra det allertidligste Beatles til det senere noget mere komplicerede Beatles.

– ”En dejlig stemning, masser af glade mennesker, og Repeatles spillede fremragende og med lidt indlagt humor. Et par rigtigt dejlige akustiske numre med nerve – SÅDAN!!!” – Publikummer via Billetnet, 5 stjerner (2014)

– ”Hvis man godt kan lide The Beatles – og aldrig oplevede en koncert med dem, så er Repeatles nok det nærmeste man kommer til den ægte vare. Repeatles går meget op i, at musik og sang skal lyde som var det John, Poul, George og Ringo der stod på scenen – og lukker man øjnene, så kan man ikke høre forskel.” – Publikummer via Billetnet, 5 stjerner (2014)

Book Repeatles

Book en koncert med Repeatles ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

 

Endnu mere om Repeatles

I 1980, da John Lennon døde, blev det besluttet at lave en mindekoncert. Ingen havde dog vidst, at samarbejdet mellem de kommende Repeatles-medlemmer skulle strækkes ud og ende med at blive en succeshistorie om et kopiband.

Siden starten for over 30 år siden, er der blevet øvet, udskiftet medlemmer og optrådt, så det halve kunne være nok. Det har resulteret i et nu meget erfarent og dygtigt Repeatles.

Bandet består af: Peter Smith og Brian Jensen på vokaler suppleret af superrutinerede Robert Mulder på bas, Allan Bode på trommer og Asger Ahn på keyboards.

I 1995 begyndte Repeatles det såkaldte album-koncept, hvor de satte sig for mål at optræde med alle Beatles-sange live. Intet andet coverband har gjort det før – heller ikke Beatles selv. Det var en stor udfordring, da ikke alle tekster er lige egnede til at stå på scenen med, men efter 5 år lykkedes det som det eneste band i verden.