Send forespørgsel

Rugsted & Kreutzfeldt

Rugsted & Kreutzfeldt er en popduo i toppen af dansk musiks elite. De har haft adskillige hits gennem 1980’erne og er stadig aktive performere. I foråret 2016 var de på turné for at fejre deres kommende musikalske 40 års jubilæum. I slutningen af 2016, blev der udgivet en bog og cd i samme forbindelse.

Ønsker du at booke Rugsted & Kreutzfeldt til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Rugsted & Kreutzfeldt.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Rugsted & Kreutzfeldt

Rugsted & Kreutzfeldts musik emmer af nostalgi, hygge og nærvær. Jens Rugsted og Stig Kreutzfeldt har haft adskillige år på den danske pop- og rockscene, hvor de har imponeret og budt til fest for rigtig mange glade publikummer.

Når de to herrer går på scenen, er man ikke i tvivl om, at de brænder for musikken. De mange års musikerfaring opleves for alvor, da deres performance både er levende, ægte og en helt fænomenal oplevelse.

Deres bas er blevet kaldt guddommelig, deres stemmer unikke og deres duo som ikonisk for dansk pophistorie. De kan også opleves til netop dit arrangement.

Rugsted & Kreutzfeldt spiller akustisk – gamle og nye sange i friske intime forklædninger. Fængende musik helt tæt på – plus anekdoter og lidt musikhistorie, der meget vel kan snige sig ind i løbet af koncerten.

Rugsted & Kreutzfeldts største hits

– Tokio (1985)

– Går Gennem Tiden (1982)

– Tilfældigvis Forbi (1980)

– Da Du Var Min Helt Alene (1980)

– Spring op, Tag med (1980)

– Sad i Parken (1978)

– Jeg ved det godt (1978)

 

Book Rugsted & Kreutzfeldt

Book en koncert med Rugsted & Kreutzfeldt ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

 

Endnu mere om Rugsted & Kreutzfeldt

Rugsted & Kreutzfeldt blev dannet i 1977 og har stået for hits som: “Jeg Ved Det Godt”, “Sad I Parken”, “Tilfældigvis Forbi”, “Spring Op, Tag Med” og “Da Du Var Min Helt Alene”. I 1984 udsendte Rugsted & Kreutzfeldt albummet “Jorden Kalder” – og holdte derefter ikke mindre end 22 års pause, indtil genforeningskoncerten i Tivoli i sommeren 2006. At der stadig er aktualitet og efterspørgsel på veteranduoen Rugsted & Kreutzfeldt, var tydeligt at se, da de udsendte boksen ”Går Gennem Tiden 1977 – 2007”, der gik direkte ind som #3 på den officielle danske salgsliste.

De to herrer, Jens Rugsted på bas, guitar og sang og Stig Kreutzfeldt på percussion, sang og guitar, har den senere tid været at opleve til adskillige arrangementer i Danmark. I hele marts 2016 har de turneret som en del af deres musikalske jubilæum. Det var også i samme forbindelse, at der i oktober 2016 blev udgivet et opsamlingsalbum samt en bog om kunstnerne.