Send forespørgsel

Specktors

Specktors er en populær duo indenfor electro-hiphop, techno og rapmusik. Den består af Jonas For Fa’en og Wanr, der i 2015 udgav deres nyeste single ”Life”, ligesom de løbende optræder på store clubber og scener i Danmark. De har desuden lavet et samarbejde med Nonsens under navnet Speckno.

Ønsker du at booke Specktors til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Specktors.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Specktors

Specktors er kendt for at have det vildeste liveshow og en performance, der når langt ud i salen til selv de bagerste fans. Et er at have hørt deres numre online, men det er til koncerter og optrædener, at de er i deres es, og gør det bedst!

Når først bassen pumper og drengene kommer på scenen med uforlignelig energi og et ubeskriveligt højt tempo, er det svært at stå stille. Man kan ikke lade være med at lade sig rive med af den fængende musik, der både giver noget at synge med på, men også sikrer en ordentlig fest, man sent vil glemme!

Specktors har de seneste par år haft en fremadstormende karriere indenfor electro-hiphop. De startede med deres gennembrud ”Hellerup Ansigt // Amar Røv” i 2009 og siden er det bare gået opad. Især 2012-hittet ”Lågsus” har opnået ekstrem popularitet, og siden har drengene fra Dragør skabt fest og farver i hele kongeriget. De har også været at opleve på Roskilde Festival i både 2011 og 2012. Specktors er blevet storrost for deres eminente evne til at holde festen i gang og aldrig gå tør for energi. Deres publikumskontakt er helt unik og vil sikre noget af en oplevelse til netop dit arrangement.

Specktors største hits

– Life (2015)

– 5 Drenge I En Lille Bil (2015), Nonsen x Specktors

– Kender Rigtig Mange // Høj Femmer (2012)

– Lågsus (2012)

– Lågsus (2012), feat. Medina

– Hellerup Ansigt // Amar Røv (2009)

 

Book Specktors

Book en koncert med Specktors ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

 

Endnu mere om Specktors

Spectors blev dannet i 2008 af Dragørdrengene Jonas For Fa’en, Wanr, Sluzh og Anders ’Drysset’ Drøidal – de to sidstnævnte har dog forladt gruppen i mellemtiden. Specktors er stadig på, og halveringen af gruppen betyder blot, at de har skruet endnu mere op for energien og tempoet.

Drengene fik deres gennembrud med hittet ”Hellerup Ansigt // Amar Røv” i 2009 og har siden haft adskillige hits som ”Broerne Brænder” (2010), ”Slædemusik” (2010) og ”Kender Rigtig Mange // Høj Femmer” (2012). Mest kendt er dog nok ”Lågsus” fra 2012, hvor Medina medvirkede på.

Specktors har i tidens løb udgivet mange mixtapes samt en enkelt EP ”StjælDyrtLøbStærkt” i 2013. De har desuden udgivet 2 albums: ”Shanksville” fra 2009 og ”Kadavermarch” fra 2012.