Send forespørgsel

The Orchestra

The Orchestra spiller i daglig tale “populær danse musik”, som spænder fra 50’erne til 2019, de er kunstnerisk kompromisløst orkester, som sætter kærlighed og respekt for musik aller højest på tjeklisten.

Ønsker du at booke The Orchestra til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på The Orchestra.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke The Orchestra

The Orchestra er et kunstnerisk kompromisløst orkester,  som sætter kærlighed og respekt for musik aller højest på tjeklisten. The Orchestra elsker musik, og gør sig altid umage. I tæt samarbejde med arrangøren lægger de sig i selen for præcis at indfri forventningerne. Grundstammen i bandet er på 5 mand (bas, guitar, keys, trommer og kvindelig vokal). Det hele kan udvides efter ønske – blæser, stryger kvartet, percussion og ekstra kor. Det hele afhænger af ønsker, kunstnerisk udtryk og visuelt udtryk.

The Orchestra spiller i daglig tale “populær danse musik”, som spænder fra 50’erne til 2018. Bandets fokus områder er musikkens “aflevering” og i ligeså høj grad, sammenspil med publikum. “Vores fineste opgave er at sørge for, at alle på danskegulvet har en dejlig aften, og vi tager den opgave meget alvorligt.” – The Orchestra.

Bandet fungerer samtidig som “backing band” for diverse solister, og har siden 2017 arbejdet med artister som Søs Fenger, Peter AG, Doctor Alban, Djämes Braun, Anne Linnet, Zididada, Barbara Moleko, Noah, Medina, Gulddreng, Rasmus Nøhr, Back2Back, Pernille Rosendahl, Hej Matematik, Martin Brygmann og Anne Dorthe Michelsen & Maria Bramsen.

Udover The Orchestra, er bandets medlemmer fast engageret i bands som; Burhan G, Sanne Salemonsen, Hej Matematik, Paul Young, Østkysr Hustlers og Kaya Brüel.
The Orchestras erfaring er i sagens natur stor, og bandet sætter stor ære i at gøre en forskel. En forskel som de også tror på at publikum både kan høre og se.
The Orchestra spiller musik af mennesker til mennesker. Organisk, velspillet og humoristisk med sans for æstetikken og musikalsk integritet.

Book The Orchestra

Book din næste koncert med The Orchestra ved at udfylde forespørgselsskemaet.