Send forespørgsel

Toke Riskjær

Sidste vinter tog fotografen Toke Riskjær sit kamera under armen og levede frivilligt på gaden i København. Det blev til den storroste DR1-dokumentar ”52 dage som hjemløs”, der nu efterfølgende også er blevet til et spændende og fascinerende foredrag.

Ønsker du at booke Toke Riskjær til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Toke Riskjær.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 404 564, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Toke Riskjær

I november 2016 startede Toke Riskjær et eksperiment, hvor han opgav sin københavnertilværelse, til fordel for 52 dage som hjemløs. Det endte som en populær DR1-serie, hvor danskerne fik en realistisk, benhård og genuin indsigt i de mange liv, der gemme sig derude. Politiken beskrev serien som fremragende, hjerteskærende og øjneåbnende, ligesom Berlingske benævnte programmet som “et interessant TV-eksperiment, der insisterer på at vise os de hjemløses menneskelighed”.

I Tokes foredrag kan publikum forvente en ligeså overvældende historie, som de har set på TV. For nu går Toke Riskjær endnu tættere på! Hør om oplevelserne, tankerne og spekulationerne, og bliv både inspireret og fascineret, når han fortæller om de personer og skæbner, han har mødt. Toke giver et sjældent indblik i livet på gaden og sikrer et tankevækkende foredrag med “52 dage som hjemløs”.

Toke Riskjær er kendt fra:

  • 52 dage som hjemløs (2017), DR1

Book Toke Riskjær

Book et foredrag med Toke ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Toke Riskjær

Toke Mathias Riskjær er født og opvokset på Vesterbro i København, men rejste til Norge med sin mor da han var 7 år. Morens forbrug af alkohol og narkotika tog overhånd og de mistede deres lejlighed samt kontakten til venner og bekendte. Det var her, at Toke selv stiftede bekendtskab med en hjemløs tilværelse, og det er denne indgangsvinkel, han har brugt, da han startede sit projekt “52 dage som hjemløs”.

Toke Riskjær, der på nuværende tidspunkt bor i København med sin datter og kæreste, er til hverdag en anderkendt og dygtig filmfotograf. Programmer som X-Factor, Paradise Hotel, Masterchef, Danmark Har Talent, Landman Søger Kærlighed, Elle Style Awards, Mit Plastikmareridt, Eurovision, Top Model, Dagens Mands samt mange andre danske og norske produktioner kan Toke skrive på CV’et.
Men Danmark lærte ham for alvor at kende, da han lavede eksperiementet “52 dage som hjemløs”, der blev vist på DR1 i marts og april 2017. Toke står desuden som ophavsmand til produktionsfirmaet Saftig.tv (tidligere NIMB.tv) sammen med Niels Borup.