Send forespørgsel

Tue West

Tue West har siden 2003 været fast inventar på den dansksprogede sangskriverscene og er især kendt fra hittet ”En Sang om Kærlighed”. I starten af 2016 udkom Tues seneste single ”Lov mig det”, ligesom han i marts udgav albummet ”Der er ingen, der venter på os.” Tue kunne desuden opleves med og uden band på turnéen i 2016.

Ønsker du at booke Tue West til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Tue West.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Tue West

Tue West er en erfaren herre inden for musikkens verden. Han har over 10 år og 6 albums bag sig og har ydermere produceret flere albums for andre artister. Som sangskriver, artist og producer har Tue stået bag mere end 30 radiosingler. Han har vundet adskillige priser, bl.a. ”P3’s talentpris”, ”Danish Music Award” og ”Statens Kunstfonds pris for rytmisk musik”.

Tue er en sand ordjonglør inden for det danske sprog, og er også kendt som sådan. Han er populær hos hele befolkningen og rammer bredt med sin genkendelige og medrivende musik. Oplev Tue West – direkte fra dansk musiks sangskriverelite!

Tue Wests største hits

– Lov Mig Det (2016)

– Vi Fik Ikke Nogen Besked (2015) feat. Mads Mouritz

– Kender Du … (2010)

– Alt Det De Sku Imod Alt Det De Ku (2010)

– Tankespind (2005)

– Tanken Om Dig (2003)

– Hun Er Fri (2003)

– En Sang Om Kærlighed (2003)

Book Tue West

Book en koncert med Tue West ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Tue West

Tue West havde en barndom i Hundested, hvor han gik meget op i musik. Han havde forskellige bands og bevægede sig inden for både blues og jazz. Tue fik gennembrud med debutpladen ”Tue West” i 2003, der indeholdte kulthittet ”En Sang Om Kærlighed”.

Ydermere har Tue udgivet flere plader både solo og i andre bandkonstellationer. Bl.a. udgav han i 2011 med sin dengang nydannede trio Jaruni, Moura and Wesko et album, der blev rost til skyerne af anmelderne. Ud over sine egne soloalbums ”Meldingen Kommer” (2005), ”Vi Er Nået Hertil” (2008), ”Lige Ved Og Næsten” (2010), ”Ikke Regulere Mere” (2011) og ”Der Er Ingen, Der Venter På Os” (2016), har Tue også fungeret som sangskriver og producer for andre kollegaer. Tue spiller desuden både guitar, piano og trommer.