Send forespørgsel

Underholdningsorkestret

Rejs tilbage i tiden og hør de fedeste klassikere i helt ny indpakning, når Underholdningsorkestret giver deres versioner af hits fra 1970’erne til nu.

Ønsker du at booke Underholdningsorkestret til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Underholdningsorkestret.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Underholdningsorkestret

Underholdningsorkestret spiller de største fra fem årtier. Med udgangspunkt i kundens ønsker og publikummets sammensætning, er man garanteret et repertoire der passer til aftenen. Orkestrets erfaring gennem mange år med store produktioner, sikrer kunden en professionel og tryg afvikling af arrangementet.

Nogle kunder ønsker at præsentere en etableret stjerne ”som et musikalsk prikken over i’et” på et godt arrangement. Her bruges Orkestret som et rutineret backing-band for solisten. Orkestret kan hjælpe med at afdække muligheder, der passer til kundens budget.

Forvent den absolut bedste festaften i selskab med et professionelt orkester, der altid leverer varen. Genoplev 70’erne, 80’erne og 90’ernes højdepunkter. De fedeste numre leveret af et band med nærvær og engagement. De dygtige musikere vil sørge for, at aftenen bliver et kæmpe hit, og at publikum vil gå derfra med store smil og ømme dansefødder.

Book Underholdningsorkestret

Book en koncert med Underholdningsorkestret ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.