Ring til os eller send en forespørgsel på en af vores artister +45 46 15 37 00

Velkommen til Tajmer Booking & Management!

Tajmer Booking & Management er kendt for at have eksklusivt management på nogle af landets største og dygtigste kunstnere. Vores fokus og passion ligger især ved stand-up, comedy og foredrag – men derudover kan vi også bidrage med kunstnere inden for musik, værtsroller, konferenciers og mange andre former for underholdning. Ingen arrangementer er for store, ingen er for små, når vi er med til at skabe oplevelser landet over.

Tajmer Booking & Management har i 2016 eksisteret i 50 år og er derved landets ældste og mest eksklusive bookingbureau. Firmaet startede som Eugén Tajmers livsværk og har siden generationsskiftet i 2005 været drevet af hans datter, Tenna Tajmer, og hendes partner, Stig Hansen. Dermed kunne 2. generation fejre 10-års-jubilæum i 2015.

Tajmer Booking & Management har nu i et halvt århundrede formidlet den direkte vej til kunstneren og derigennem altid sikret vores kunder den bedste og hurtigste betjening. Kunderne garanteres altid yderst professionel ekspertise og rådgivning, hvad enten det drejer sig om comedyshows, stand-up, events, reklamekampagner eller lignende. Fælles for dem alle er nemlig, at de kræver professionel håndtering fra idéfase til planlægning og afvikling – og alt dét kan Tajmer Booking & Management stå for.

 

 

Det siger Tenna Tajmer

Underholdning, events, shows og koncerter hører til tidens største og mest populære begivenheder. Oplevelser bruges som aldrig før til udvikling, branding og i forbindelse med vækst, innovation og jobskabelse.

Vi kalder det økonomisk værdiskabelse baseret på oplevelser.

Igennem 50 år har Tajmer Booking & Management markeret sig som landets største og mest eksklusive bureau inden for området. Med mange af landets populæreste kunstnere i Tajmer Management kan vi garantere vores kunder den hurtigste og mest effektive betjening bygget på professionel ekspertise og erfaring.

Vi glæder os til et godt samarbejde!

– Tenna Tajmer

 

 

 

Sådan startede Tajmer Booking & Management

Eugén Tajmer (f.13. juli 1929 – d. 21. marts 2009): Sanger, manager og impresario

Eugén Tajmer var som sin far uddannet buntmager. Han voksede op i et hjem, hvor musikken fyldte meget. I begyndelsen af 1960′erne blev han for alvor grebet af den. Det førte til, at han deltog i både nationale og internationale talentkonkurrencer – bl.a. i Berlin, hvor han vandt.

I Danmark fik pladeselskabet RCA øje på den unge Tajmer, og så var kursen sat. Samarbejdet med pladeselskabet førte til gennembruddet med sangen ”Tag en pause”, der udkom i 1964. Derefter fulgte en række af arrangementer over hele landet og senere også i TV.

Karrieren udviklede sig med rivende fart. Samtidig blev Tajmer mere og mere involveret på det administrative og formidlingsmæssige plan.

I 1965 etablerede Tajmer ikke mindre end 11 musikskoler i Storkøbenhavn og åbnede samtidig et musikforlag og en musikforretning i Glostrup. Et væld af musikere samt hans store netværk af lærere og elever i musikskolerne besøgte hans forretning og gjorde den til en succes. Opgaverne blev efterhånden så krævende og omfattende, at det i 1966 førte til, at han valgte at nedtone sin egen karriere som sanger, og i stedet stiftede ”Eugén Tajmer Booking.”

Bookingbureauet udviklede sig til aktieselskabet ”Eugén Tajmer Kunstnerbureauer” og var helt frem til begyndelsen af 1980’erne Skandinaviens suverænt største underholdnings-bureau med afdelinger i Ålborg, Esbjerg, Odense og Karlslunde. I alt var 50 bookere og medarbejdere involveret i at servicere dansk musikliv.

Eugén Tajmer varetog i alle årene såvel booking som management for en lang række af de kendteste kunstnere. Dertil kom, at Tajmer forhandlede kontrakter for store udenlandske kunstnere som Freddy Breck, Julio Iglesias, Charles Aznavour, John Denver og Johnny Logan.

 

 

Overdragelsen til Tenna Tajmer

Eugén Tajmer stiftede Tajmer Booking & Management i 1966 og gjorde sit bureau til landets største og mest populære blandt både kunder, publikum og optrædende kunstnere.

Sådan var det fortsat ved generationsskiftet i 2005. Eugén Tajmer blev forinden ramt af kræft og besluttede derfor, at tiden var inde til at overdrage sit livsværk til datteren Tenna Tajmer og hendes partner og medejer Stig Hansen, der begge i det daglige administrerer virksomheden Tajmer Booking og Management

Eugén Tajmer havde planlagt en overvældende og overraskende aften på fineste manér til overdragelsen. Hele Falkoner Centrets sal var proppet, da han afholdte sit sidste store præsentationsshow. Eugén Tajmer var ellers lige blevet indlagt på hospitalet med en cancerdiagnose, men kæmpede sig ud til en taxa, der – mens Eugén selv skiftede til smoking – førte ham igennem en snestorm til Falkoner Centret. Upåvirket og med højt humør indtog han scenen, hvor han kaldte sin datter frem til overdragelsen. Efter at have sikret sit livsværk i hendes hænder, tog han den ventende taxa tilbage til hospitalet. Eugén Tajmer nåede forinden at fejre Tajmer Booking & Managements 40 års jubilæum.

Eugén Tajmers professionelle værdier og eksklusive ekspertise lever stadig videre i virksomheden, mens Tenna Tajmer bygger videre på og udvikler dem i takt med tiden. Tenna Tajmer og Stig Hansen har med stor succes videredrevet Tajmer Booking & Management i nu 10 år – ud af virksomhedens i alt 50 leveår!

Sådan foregår en forespørgsel og booking hos Tajmer

Beskriv dit arrangement og oplys gerne navn på den ønskede artist - enten på mail eller på telefon +45 46 15 37 00
Sammen finder vi den artist, der passer lige netop til jeres publikum, budget og arrangement
Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt, som både du – og derefter vi – underskriver.
I fællesskab planlægger og afvikler vi jeres arrangement, så I kan få en unik oplevelse!