+45 46 15 37 00 Send en e-mail
Ring til os eller send en forespørgsel på en af vores artister +45 46 15 37 00

Velkommen til Tajmer Booking & Management!

Tajmer Booking & Management er kendt for sit eksklusive management med nogle af landets største live artister. Vores fokus og passion ligger især ved stand-up, comedy og foredrag – men derudover kan vi også bidrage med artister inden for musik, konferenciers, ordstyrere og mange andre former for underholdning. Ingen arrangementer er for store, ingen er for små, når vi  skaber oplevelser landet over.

Tajmer Booking & Management har eksisteret i mere end 50 år og er derved landets ældste og mest eksklusive booking & management bureau. Firmaet startede som Eugén Tajmers livsværk og har siden generationsskiftet i 2005 været drevet af hans datter, Tenna Tajmer, og Stig Hansen. Dermed kunne 2. generation fejre 10-års-jubilæum i 2015.

Tajmer Booking & Management kan med mange års erfaring indenfor comedy, shows og skræddersyet underholdning til corporate events, garantere den direkte vej til artisten og derigennem altid sikre vores kunder den bedste og hurtigste betjening.

Professionel ekspertise og rådgivning er varemærket, hvad enten det drejer sig om comedyshows, stand-up, events, reklamekampagner eller lignende. Fælles for dem alle er nemlig, at de kræver professionel håndtering fra idéfase til planlægning og afvikling – og alt dét kan Tajmer Booking & Management stå for.

 

Underholdning, events, shows og koncerter hører til tidens største og mest populære begivenheder. Oplevelser bruges som aldrig før til udvikling, branding og i forbindelse med vækst, innovation og jobskabelse.

Vi kalder det økonomisk værdiskabelse baseret på oplevelser.

Igennem 50 år har Tajmer Booking & Management markeret sig som landets største og mest eksklusive bureau inden for området. Med mange af landets populæreste kunstnere i Tajmer Management kan vi garantere vores kunder den hurtigste og mest effektive betjening bygget på professionel ekspertise og erfaring.

Vi glæder os til et godt samarbejde!

– Tenna Tajmer

Overdragelsen!

Eugén Tajmer stiftede Tajmer Booking & Management i 1966 og gjorde det til landets største og mest populære blandt både arrangører, publikum og artister.

Tajmer Booking & Management bygger på professionelle værdier og eksklusiv ekspertise og samarbejder med nogle af landets største virksomheder når der skal  afholdes corporate events. Siden 2008 har Tajmer Booking & Management endvidere stået bag nogle af de største comedy tours i Danmark her i blandt med HUXI BACH, LARS HJORTSHØJ; NIKOLAJ STOKHOLM; TOBIAS DYBVAD; THOMAS WARBERG; ANDREAS BO; MARK LE FEVRE m.fl.

 


Sådan foregår en forespørgsel og booking hos Tajmer

Beskriv dit arrangement og oplys gerne navn på den ønskede artist - enten på mail eller på telefon +45 46 15 37 00
Sammen finder vi den artist, der passer lige netop til jeres publikum, budget og arrangement
Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt, som både du – og derefter vi – underskriver.
I fællesskab planlægger og afvikler vi jeres arrangement, så I kan få en unik oplevelse!