Spring til indholdet

100 show på tourplanen – ‘Jeg er stadig Nikolaj Stokholm’

Julen er lige rundt om hjørnet og kalenderen siger halvanden måned til premieren på ‘Jeg er stadig Nikolaj Stokholm’. Og med nøjagtigt 102 shows på tourplanen er der ingen undskyldning for ikke at komme afsted. Find dine billetter her!

Nu er hele Danmarks Stokkefar klar med sit tredje og hidtil sjoveste One-man show. Hermed også et punktum i trilogien, som rummer fortællingen om en af landets mest folkekære, elskede og prisvindende komikere. (Har han selv skrevet det her?…hold kæft!).

Det første show MIT LIV SOM…., handlede om barndommen og hvad Nikolaj er rundet af.

Det andet show TUREN GÅR TIL…., var en fortælling ind i Stokkes crazy (det’ engelsk) univers og hvordan omgivelserne omkring ham reagerer på den, han er blevet til.

Nu kommer showet, JEG ER STADIG…., hvor han stiller spørgsmålet: ”Hvad er det så, jeg gerne vil være?” Både store og små tanker om, hvad livet bringer en, hvis vi kigger lidt fremad. Problemet er, at Nikolaj Stokholm ser virkelig dårligt. Så det bliver ikke langt, han ser. Men det er også sådan, vi helst vil opleve ham.

Tourplan

Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

Af Nikolaj Stokholm

Nu er hele Danmarks Stokkefar klar med sit tredje og hidtil sjoveste One-man show

Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

 1. Friday - 19:00 Få billetter

  Musikhuset Aarhus - Aarhus

  Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

 2. Friday - 21:30 Ledige billetter

  Musikhuset Aarhus - Aarhus

  Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

 3. Saturday - 19:00 Få billetter

  Musikhuset Aarhus - Aarhus

  Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

 4. Wednesday - 19:00 Udsolgt

  Portalen - Greve

  Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

 5. Thursday - 19:00 Udsolgt

  Aalborghallen - Aalborg

  Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

 6. Friday - 19:00 Ledige billetter

  Kulturcenter Skive - Skive

  Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

 7. Wednesday - 19:00 Ledige billetter

  Sønderjyllandshallen - Aabenraa

  Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

 8. Thursday - 19:00 Ledige billetter

  Tinghallen - Viborg

  Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

 9. Friday - 19:00 Ledige billetter

  Thyhallen - Thisted

  Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

 10. Saturday - 19:00 Få billetter

  Værket - Randers

  Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

 11. Thursday - 19:00 Udsolgt

  Kulturværftet - Helsingør

  Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

 12. Friday - 19:00 Udsolgt

  Slagelse Teater - Slagelse

  Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

 13. Thursday - 19:00 Få billetter

  Falkonér Salen - København

  Jeg er stadig Nikolaj Stokholm