Tajmer Booking & Management

Stand-up og underholdning på engelsk

Er du på udkig efter et indslag til dit arrangementet med internationale gæster, som er underholdende, unikt og kan binde hele festen sammen?

Vælg mellem mange forskellige navne

Hos Tajmer Booking & Management finder du et stort udvalg af forskellig underholdning. Stand-Up show, indlæg eller musikalske indslag, der henvender sig til et engelsksproget publikum. Her er noget for enhver smag, så du med garanti også kan finde den type underholdning, der passer perfekt til netop din fest.

Tajmer Booking & Management tilbyder en bred skare af navne inden for stand-up og musikalske indslag, der alle kan optræde på engelsk. Både velkendte navne og nye spændende talenter indenfor begge genrer. Vi hjælper dig naturligvis med at finde ud af, hvad der passer til netop dit publikum. Hver stand-up komiker, sanger eller musiker har sin helt egen stil, så det rette valg er helt individuelt alt efter, hvem publikum er.

Klassisk underholdning til firmafesten

Mange virksomheder vælger at tilføje stand-up til firmafesten, for at gøre aftenen speciel og sparke festen i gang. Det giver altid et fantastisk udgangspunkt for den gode stemning for resten af aftenen. Har din virksomhed flere engelsksprogede medarbejdere, er det oplagt at gå efter stand-up på engelsk, så alle kan forstå og relatere til showet. Vi har sørget for et udvalg her på siden, der kan tale til forskellige publikummer.

Book engelsk stand-up eller musik til din fest

Næste gang du vil give dine kolleger eller gæster en unik oplevelse med et sjovt indslag, de sent glemmer, kan du finde den perfekte underholdning her. Tajmer Booking & Management giver dig et bredt udvalg af engelsk stand-up komik og underholdning, og vi hjælper dig gerne med at sammensætte det helt rette program for din fest.

Book et show på engelsk nu eller hør mere på telefon 4615 3700 eller [email protected]

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 46 15 37 00 eller [email protected]

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.