Huxi Bach

I 2017 og 2018 turnerede Huxi Bach med sit 4. one-man show IND TIL BENET og kom hele landet rundt med både guitar og lysbilleder. I efteråret kunne danskerne desuden opleve Huxi Bach og Jan Gintberg i DR1-serien ”Do it like Denmark”.

Ønsker du at booke Huxi Bach til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Huxi Bach.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 404 564, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Huxi Bach

Huxi Bach er kendt og elsket som samfundskommentator og yderst charmerende satiriker med altid tankevækkende kommentarer og underfundige pointer. Dertil er han en imponerende skarp og bragende dygtig entertainer og vært, der med sin unikke stil har udvidet comedy-genren.

Med 4 one-man shows i bagagen, har Huxi bevist, at han ikke kun er aldeles velovervejet, velresearchet, skarp og sjov, men også en fremragende musiker. I foråret 2016 var Huxi Bach på Danmarkstour med sit 3. one-man show ”VALG”. Showet spillede over 50 gange i hele landet og høstede 5-stjernede anmeldelser fra den danske anmelderpresse.

Huxi Bach kan engageres med satirisk show, med målrettede opgaver eller som vært, konferencier eller ordstyrer samt på engelsk

– ”Huxi Bach har et stort talent som satiriker og formidler. Efter i aften ved vi, at han tilmed synger godt” – B.T.

– ”Begavet og tænksomt, skarpt og sjovt. Huxi Bach er bedre end sidst, og dengang var han god.” – Ekstra Bladet

– ”Et af de mest nederdrægtigt morsomme stykker politisk visekunst, dette land har lagt øren til i mange, mange år.” – Politiken

Sangene fra Huxis seneste one-man show ”VALG” kan købes på iTunes eller streames på Spotify.

Huxi Bach, er det ikke ham fra … ?

  • IND TIL BENET (2017), satirisk one-man show
  • Do it like Denmark (2016), DR1
  • VALG (2016), satirisk one-man show
  • Må vi komme med? (2015), DR1
  • HJÆLP (2014), satirisk one-man show
  • Klipfiskerne (2013), TV2
  • Huxi og Det Gode Gamle Folketing (2012-nu), Radio24syv
  • Huxi Bachs Store Kærlighed (2012), satirisk one-man show
  • Den Løse Kanon (2009-2010), P3 med Karen Thisted
  • Boogie Update (2002-2004), DR1, vært

Book Huxi Bach

Tajmer Booking & Management er OFFICIEL booking og management for Huxi Bach. Book dit næste foredrag eller show med Huxi ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Huxi Bach kan også engageres som konferencier eller ordstyrer og optræde på engelsk.

Endnu mere om Huxi Bach

Den 28. januar 2016 havde Huxi premiere på sit tredje one-man show ”VALG” på Bremen Teater i København. Showet, der er blevet beskrevet som ”tåredrivende morsomt” turnerede efterfølgende i hele Danmark, hvor Huxi lagde samtlige sale ned i latter og høstede mesterlige 5-stjernede anmeldelser fra en enig dansk presse.

Det samme var gældende, da Huxi turnerede med sit første one-man show, ”Huxi Bach’s Store Kærlighed”, i 2012 og i 2014 med efterfølgeren ”HJÆLP”. Disse shows høstede ligeledes imponerende flotte 5- og 6-stjernede anmeldelser.

Huxi Bach har i de sidste 4 år styret det ugentlige radioprogram ”Det Gode Gamle Folketing” på Radio24Syv. Han tilbragte sine første 10 arbejdsår på Danmarks Radio, hvor han prøvede kræfter med både TV og radio. Fra vært på ungdomsprogrammet ”Boogie” over i talkshow med Clement Kjersgaard på DR2, hvor Huxi leverede ugentlige satiriske indslag til diverse radioprogrammer på P3 – alt fra OL i Beijing til søndags-satire til det store P3 Guld Show. Og ikke mindst ”Den Løse Kanon” med Karen Thisted, som vandt Ekstra Bladets Gyldne Mikrofon i 2010. Senest har vi oplevet Huxi Bach i selskab med komikeren Jan Gintberg i programserien ”Må vi komme med?”, hvor de 2 værter portrætterede Danmark og danskerne på deres helt egen finurlige vis. I efteråret 2016 besøgte makkerparret også USA for at sælge de danske værdier i 3 amerikanske stater i DR1-serien ”Do it like Denmark”.

Se mere på www.huxibach.dk