Tajmer Booking & Management

Underholdning til Folkemødet

Skal jeres virksomhed eller forening med til Folkemødet på Bornholm? Selvfølgelig skal I det! Folkemødet er en af de vigtigste politiske platforme i Danmark, og begivenheden giver jer en unik chance for at få jeres virksomheds budskaber ud til den rigtige målgruppe.

Sådan sikrer I succes på Folkemødet – book en ordstyrer

Det kan være lettere sagt end gjort at brænde igennem med sit budskab på Folkemødet. For selvom begivenhedens store format giver potentiale for at ramme bredt, kræver det en benhård strategi, hvis publikum skal få øje på lige netop jeres virksomhed i de utallige paneldebatter, workshops, oplæg og øvrige events.

Derfor er der også god grund til at overveje jeres strategi på Folkemødet. Hos Tajmer Booking & Management er vi eksperter i at booke både inspirerende og underholdende værter og ordstyrere – og med over 50 år i branchen har vi stor erfaring med at identificere behov og skabe succes for vores kunder.

Kontakt Tajmer Booking & Management, og lad os skræddersy en succesoplevelse

Med vores professionelle ekspertise og erfaring kan vi også rådgive lige netop jeres virksomhed – og sikre jer en skræddersyet succesoplevelse på det næste Folkemøde. Vi har altid et bredt udvalg af erfarne og engagerede ordstyrere, værter og facilitatorer, og der er med sikkerhed også en, der kan gøre jeres budskaber synlige i mængden til Folkemødet.

Book en ordstyrer eller vært hos Tajmer Booking & Management, og få jeres budskab igennem til Folkemødet. Vi huser nogle af Danmarks bedste værter, moderatorer og konferenciers – og vi kan også hjælpe jeres virksomhed med at sikre, at I ikke går forgæves på Folkemødet

Kontakt os allerede i dag, og lad os hjælpe med at finde en ordstyrer eller konferencier, der er det helt rette match til jeres virksomhed. Fortæl os gerne mere om jeres virksomhed og værdier og visioner for Folkemødet – så finder vi en vært eller ordstyrer, der passer perfekt til jeres publikum, budskab og budget.

Vi kan også assistere med underholdning til julefrokosten, sommerfesten og firmafesten

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 46 15 37 00 eller [email protected]

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ordstyrere der kan bookes til Folkemødet

Med mange af landets populæreste kunstnere i vores management kan vi garantere vores kunder den hurtigste og mest effektive betjening