Send forespørgsel

Sebastian Dorset

Sebastian Dorset er dansk stand-up’s bebrillede, kloge, rare og gennemsyrede morsomme mand. Han er en af de helt erfarne underholdere på scenen, som du især har kunnet opleve til diverse Open Mic-arrangementer.

Ønsker du at booke Sebastian Dorset til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Sebastian Dorset.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Sebastian Dorset

Sebastian Dorset er altid klar til at målrette sin optræden efter arrangørens ønske og er også en meget benyttet konferencier, der på afslappet vis knytter humoristiske kommentarer til de forskellige indlæg og får arrangementet til at glide, så både tidsplanen og humøret holder.

Uanset hvem Sebastian Dorset bliver stillet overfor, tilpasser han sin optræden til deres virkelighed. Sebastian Dorset er valget hvis festen, konferencen eller firmaarrangementet skal have et indlæg med kant, kulør og samtidig kan give de tilstedeværende et godt grin og noget at tænke over. Sebastian Dorset kan også bookes som foredragsholder, hvor han tilbyder foredragene: ”Hvorfor er der aldrig noget godt i fjernsynet?” samt skræddersyede show til offentlige arbejdspladser.

 ”Sebastian levede fuldt op til vores forventninger. Hans show var rigtig godt, han trak mange mennesker til den efterfølgende debat” – Rostra Kommunikation og Research A/S (2015)

Sebastian Dorset, er det ikke ham fra … ?

  • Open Mike (2015-2016), Promenaden
  • Tjenesten (2003-2009), DR, P3
  • Fem på Flugt (2003), show

Book Sebastian Dorset

Book et stand-up show eller et foredrag med Sebastian Dorset ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Sebastian Dorset

Sebastian Dorsets facon og stil kan virke afvæbnende, ja, nærmest hyggelig, men han er i allerhøjeste grad også i stand til at gå i flæsket på aktuelle emner på en ubarmhjertig og morsom facon. En stor appetit på nyheder og en til stadighed florerende nysgerrighed er kendetegnende for Sebastian, der oprindelig er uddannet journalist. Det betyder, at han ved noget om alting, er i stand til at sætte sig grundigt ind i det meste, og at hans show altid er toptunet og aktuelt.