Send forespørgsel

Linda P.

Et af dansk stand-up’s største kvindelige talenter. Med uforlignelig charme bød Linda P. på lårklaskende underholdning med det ugentlige show ”Det alt for store Linda P. show”, der blev vist på TV2 Zulu i sommeren 2015. For nyligt er hun også udkommet med sit første album ”Just Divorced” på iTunes og tog i 2016 på tour rund i landet.

Ønsker du at booke Linda P. til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Linda P.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Linda P.

Linda P. betragtes af mange som den bedste danske kvindelige stand-up komiker. Hendes tørre humor forenet med en uforlignelig timing gør, at man skal holde ørerne spidse, hvis man skal have det hele med.

 • ”Linda P., er ikke dronningen af Dansk stand-up, hun er kongen, for der er sku ingen som hende.” – publikum via Ticketmaster, 5 stjerner (2014)
 • ”Sylespidst teater med udleveringer af parforholdet (og egne fejl!) og en befriende ærlig Linda i topform og i fænomenal kontakt med publikum (stående klapsalver!).” – publikum via Ticketmaster, 5 stjerner (2014)
 • Over 300.000 følgere på Facebook

Linda P., er det ikke hende fra … ?

 • Undercover (2016), spillefilm
 • Normal? (2016), one-woman show
 • Just Divorced (2015), album
 • Lillemand (2015), TV2 Zulu
 • Det Alt For Store Linda P. Show (2015-2016), TV2 Zulu
 • Linda P.’s Hovedpine (2014), one-woman show
 • Linda P. og Mig (2011), one-woman show
 • Hvor Fanden Er Herning? (2009), TV2 Zulu
 • Piger På Prøveløsladelse (2006-2009), DR2
 • Rommen Er En Tøjte (2009), one-woman show

Book Linda P. her

Book dit næste comedy-show med Linda P. ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Linda P.

I 2015 har Linda P. bestemt ikke spildt tiden. Udover at være vært på det populære TV2 Zulu-program ”Det alt for store Linda P.-show” er Linda P. også udkommet med sit første album ”Just Divorced”. Linda har før haft held med musikken – sidst da hun til Zulu Comedy Galla 2012 optrådte med singlen ”Du’ fan’me pæn, du er”, der nåede helt op som #2 på Tracklisten i den efterfølgende tid.

Linda P. har senest være tour-aktuel i 2014 med showet ”Linda P.’s Hovedpine” og kunne i samme periode desuden opleves på Kanal 5 i programmet ”Fra Sydhavn til West Coast” med Christina Sederqvist.

I oktober 2011 havde Linda premiere på sit længe ventede one-woman show “Linda P. og MIG”, der i Politiken blev belønnet med fire hjerter, med fem stjerner i Herning Folkeblad samt med fire stjerner i både Berlingske og Jyllands Posten med ord som “mere end almindeligt morsom” og “mesterligt gennemført” med på vejen. Linda gik direkte fra “Linda P. og mig” til en rolle i musicalen “Den eneste Ene”, der blot understreger spændevidden i hendes kunstneriske udtryk. Det samme var grunden til, at hun året før blev nomineret som ”Årets Komiker” ved Zulu Comedy Galla 2010.

Linda P. startede sin stand-up karriere ved at blive nummer 2 ved “DM I Stand-up 2004″ og året efter denne fornemme comedy-entre, arbejdede hun på ”The Voice”, hvor hun lavede sketches til radioen. Siden har Linda været en efterspurgt kvinde inden for underholdningsbranchen. Efter radioen tog Linda springet over til TV, hvor hun spillede den ene halvdel af Winnie og Karina i satireserien ”Piger på prøveløsladelse” på DR1 i 2006. Programmet blev senere flyttet over på DR2 under titlen ”Flemmings helte deluxe”.

Linda medvirkede senere i satireprogrammet ”Wulffs Magasin” på DR2, hvor hendes rolle som ”Christel/Krystal” var et kæmpe hit hos seerne. Lindas komiske talent førte også til samspil med Mick Øgendahl i serien “Hvor fanden er Herning?”, der kørte på TV2 Zulu i 2009 og i 2011 til “Anstalten” ligeledes på TV 2 ZULU, igen med Mick Øgendahl og denne gang også Hella Joof.

Teaterscenen har også taget Linda P. til sig med Nørrebro Teaters opsætninger af ”Biblen” i selskab med Rune Klan og Jonatan Spang, “Rommen er en tøjte”, “Linda P. på bjerget” med Ulf Pilgaard og senest musicalen “Den eneste Ene”.