Tajmer Booking & Management

Book danske stand up-komikere Tajmer Booking

Dansk stand-up er i rivende udvikling og danskerne har for alvor fået øjnene op for et gode håndværk de laver, som får danskerne til at grine.

Der er sket meget med dansk-stand up de senere år. Danskerne har fået øjnene op for, hvor fantastisk en underholdningsform det er, og hvor gode de danske stand-up komikere er til deres håndværk.

I Tajmer Booking har vi samlet nogle af landets bedste stand-up komikere med det formål, at det skal være så nemt som muligt for jer at booke latter, godt humør og fantasifulde jokes til jeres næste arrangement.

Gør aftenen uforglemmelig med dansk stand-up

Vi har et bredt udvalg af danske stand-up komikere. Uanset om det er til julefrokoster, firmafester, seminarer eller noget helt fjerde du mangler dansk stand-up, har vi en komiker, der vil give dig og resten af selskabet uforglemmelige stunder.

Hos os kan du blandt andet booke kendte stand-up komikere som Thomas Warberg, Nikolaj Stokholm og Ruben Søltoft til dit næste arrangement.
Vores store udvalg af komikere tillader os også at tilbyde underholdning i mange forskellige prisklasser, så vi har helt sikkert noget, der passer til jer.

Vi anbefaler, at du booker din komiker, så snart I ved, hvornår arrangementet ligger. Så er i helt sikre på, at jeres ønskede komiker har tid. Det skal dog ikke afskrække jer fra at prøve lykken, selvom der kun måtte være en uge eller to til jeres arrangement! Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.

Bredt udvalg af kendte danske komikere

Vi har i Tajmer Booking et væld af artister, der specialiserer sig i hver deres ting. Det kan fx være komikere, der arbejder med satiriske jokes, stand-up pakket ind i politiske kommentarer eller komikere, der udelukkende kommer med lårklaskende punchlines. Fælles for dem alle er dog, at kvaliteten er i top, og at vi sørger for at give jer en komiker, der vil gøre deres bedste for at gøre jeres arrangement uforglemmeligt.

Kontakt os på 70 88 23 97 og lad os sammen finde ud af, hvordan vi kan give jer en comedyoplevelse, I sent vil glemme.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 46 15 37 00 eller [email protected]

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Danske komikere der kan bookes

Med mange af landets mest populære danske komikere i vores management kan vi garantere vores kunder den hurtigste og mest effektive betjening.