Adam & Noah

Youtube-fænomenet Adam & Noah har fået kæmpe succes som satirisk duo med humoristiske vinkler på den danske hverdag. Men ghettoens svar på Gøg & Gokke, der skal på ”HVA’ SKER DER, DANSKER”-tour i 2016, kan også bookes til lukkede arrangementer!

Derfor skal du booke Adam & Noah

Hvordan er vi danskere set med en indvandrers øjne? Det forsøger de to unge københavnske fyre, Adam & Noah, at beskrive, når de tager danskerne under lup i små satiriske videoklip på nettet. Emner som danske bryllupper, danske udtryk, ordsprog, folkeskolelærere og Folketingsvalget er blevet kommenteret af den satiriske duo.

Og det storhitter. På Facebook har Adam & Noah 212.000 følgere, og deres mest sete video har over 2 millioner visninger. Duoen har meget interessant at sige. Med skæve vinkler, humor og sarkasme serverer de en god portion hverdagsironi.

Rollerne er klart fordelt. Noah er stor i slaget. Det er ham, der fører ordet, eller som han selv betegner det: ”Laver klogskab”.  Adam er hans sidekick, der som oftest makker ret med et ”jaer” til alt, hvad hans kompagnon siger. Sammen er de ghettoens svar på Gøg & Gokke.

Adam & Noah, er det ikke dem fra … ?

–          Hva’ sker der, danskere (2015), DR2

–          Klogskab til danskere (2015), People’s Press

Book Adam & Noah her

Book et underholdende show med Adam og Noah ved at udfylde Forepørgsels-skemaet i højre side.