Mark Le Fêvre

Mark Le Fêvre er et enestående internetfænomen, der med sine sketches om ”Jyde-man” og over 220.000 følgere har opnået gigantisk succes og stjernestatus på Facebook. I foråret 2017 er han vært på sin egen comedyserie på Tv2 Zulu, ”Stjernekigger”, ligesom han vandt prisen som ”Årets Webstar” ved Zulu Award 2017. Mark le Fevre er nomineret som 'Årets bedste på Facebook' til Guldtuben 2017 .

Ønsker du at booke Mark Le Fêvre til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Mark Le Fêvre.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 46 15 37 00, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Mark Le Fêvre

Mark er helt unik på den danske comedyscene, og hans mission er at gøre folk glade, lige meget hvilket humør, der er udgangspunktet. Han er drevet af at få folk til at grine, og selvom det kan lyde som noget, man kunne tage for givet hos en komiker, stikker det dybere hos Mark end hos de fleste andre. Han sætter en ære i at levere shows, der er så sjove, at de altid bliver det store samtaleemne i flere dage efter, han har optrådt – både til firmaarrangementer, konfirmationer, polterabender og julefrokoster – og hvis der er noget, han kan, så er det dét.

Når du engagerer Mark, får du en af Danmarks mest nærværende komikere, som er ekstremt god til at improvisere og inddrage sit publikum i sine små universer. Han underholder ofte med lidt længere jokes, som han levende folder ud på scenen i forskellige genrer, bl.a. i form af dragende og mystiske detektivromaner med inspiration fra alverdens fiktive figurer. Mark elsker nemlig både tegneserier, computerspil og film mere end de fleste og bliver ofte så inspireret, at han har lyst til at være hovedpersonen.

Mark Le Fêvre, er det ikke ham fra …?

– Stjernekigger (2017), Tv2 Zulu

– Årets Webstar (2017), vinder ved Zulu Award

– Warberg Comedy Tour ’16 (2016), opvarmer

– Jyde-man, Youtube-videoer

– Årets Talent (2016), nomineret ved Zulu Comedy Galla

– Jysk Charme (2015), Zulu Comedy Festival 2015

– Vågn op! (2013), The Voice

– The Voice Koncert (2013), konferencier

– DM i stand-up (2013), TV 2 Zulu

– Warbergs venner (2013), radio Go’ FM

– Danish Open (2011-2012), TV 2 Zulu

 

Book Mark Le Fêvre

Book et stand-up show med Mark Le Fêvre ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Mark kan også engageres som konferencier eller vært.

 

Endnu mere om Mark Le Fêvre

Den unge og fremadstormende komiker, Mark Le Fêvre underholder til daglig flere end 225.000 følgere på Facebook. Mange kender ham måske bedst som “Jyde-man” – en karakter der ofte stikker hovedet frem på hans populære Youtube-kanal, og som flere gange om ugen sikrer, at Mark får luftet sin undren over tingenes tilstand gennem sjove videoer.

De hundredtusindvis af klik online fra danske comedy-fans fortæller dog langt fra hele historien om den charmerende jydedreng, der nu er bosat i hovedstaden. Han elsker nemlig ikke kun at bringe humoren ud gennem computerskærmen, men i lige så høj grad at underholde et publikum, der sidder foran ham.

Evnen til at leve sig ind i materialet gør Mark til noget helt særligt, og det er langt fra et mysterie, at han i 2016 var nomineret som “Årets Talent 2016” ved Zulu Comedy Galla. Mark Le Fêvre kunne i løbet af efteråret 2016 også fanges på et hav af Danmarks scener, da han var opvarmer for Thomas Warberg på “Warberg Comedy Tour ’16”.

Læs mere: http://marklefevre.dk/