Brian Lykke

Brian Lykke kendes fra sine exceptionelt sjove karakterer, som han på morsomste vis har spillet i bl.a. sketch-showet ”Live fra Bremen” på TV2 samt i ”Krysters Kartel” på DR2. Han har ligeledes spillet et hav af skøre figurer i kultbørneprogrammet "Onkel Reje" og lavet radiosatire på både P3 og Radio24syv.

Derfor skal du booke Brian Lykke

Brian Lykke bruger i sit stand-up show sin spændvidde til at levere et afvekslende, uforudsigeligt, energisk og helt igennem suverænt show, hvor komik, hans talent for at spotte karaktertræk hos os alle og egne hverdagsoplevelser er i centrum. Det giver som oftest ikke kun grin, men også genkendeligheder blandt publikum.
– ”Brian Lykke levede til fulde op til vores forventninger. Han ydede en fantastisk optræden, hvor han ramte fuldstændig plet i forhold til publikum” – Peter Nielsen, kommerciel ansvarlig, Næstved Boldklub

– ”Brian Lykke er selvfølgelig et komisk naturtalent, der kan alt med sit gummifjæs og krop” – BT, 5 stjerner (af Krysters Kartels turné, 2011: ”Så Hakker Spætten”)

 

Brian Lykke, er det ikke ham fra … ?

 • Københavnermodellen (2016), Radio24Syv
 • Bremsesporet (2015-2016), podcast på BT.dk
 • COMEDY NITE (2015) med Kasper Gross og Den Lalleglade Brigade
 • COMEDY NITE (2014) med Kasper Gross og Thomas Warberg
 • Onkel Reje (2012-2017), DR Ramasjang
 • Så Hakker Spætten (2012), turné med Krysters Kartel
 • Live fra Bremen (2011-2013), TV2, sæson 5-9
 • Krysters Kartel (2009-2011), DR2
 • Trio Van Gogh (2007), DR2
 • Skråplan (2010), DR2
 • Klassefesten (2011), Nordisk Film
 • Ronal Barbaren (2011), Nordisk Film
 • Kidnapning (sommer 2017), Regner Grasten

 

Book Brian Lykke her

Tajmer Booking & Management er OFFICIEL booking og management for Brian Lykke. Book dit næste comedy-show med Brian Lykke ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Brian Lykke kan også engageres som konferencier.

 

Endnu mere om Brian Lykke

Brian Lykke bruger i sit stand-up show sin spændvidde til at levere et afvekslende, uforudsigeligt, energisk og helt igennem suverænt show, hvor komik, hans talent for at spotte karaktertræk hos os alle og egne hverdagsoplevelser er i centrum. Det giver som oftest ikke kun grin, men også genkendeligheder blandt publikum.

Brian Lykke har siden 2006, hvor han medvirkede i den prisnominerede satireserie ”Trio Van Gogh” på DR2, slået sit navn fast som én af landet bedste karakterkomikere. Han var en af hovedkræfterne bag ”Krysters Kartel” på DR2 som i 2010 vandt TV-Prisen for bedste comedy-program og har siden medvirket i flere TV-serier, film og ikke mindst i 5 sæsoner af TV2s live sketchshow ”Live Fra Bremen”. I disse programmer og film har Brian leveret et lille hav af figurer og jongleret med både dialekter, stemmer og fysiske udtryk. Han har desuden medvirket i børnesuccesen ”Onkel Reje” på DR Ramasjang. Brian Lykke har også lagt stemme til flere animerede film, TV-serier og reklamefilm.

Det er dog ikke kun på skærmen, at Brian Lykke kan underholde. Således var han i 2012 på turné med resten af Krysters Kartel og deres live-show ”Så Hakker Spætten” og i 2014 var han på sin første stand-up klub-tour – nemlig COMEDY NITE. Det gentog han i starten af 2015, da han turnerede med Den Lalleglade Brigade og Kasper Gross landet over.