Tajmer Booking & Management

Book komiker, musiker eller DJ til julefrokost

Julefrokoster er et af årets helt store højdepunkter i alle virksomheder. Alle medarbejdere glæder sig til underholdning, fest og en pause fra hverdagens lister, deadlines og MUS-samtaler. Valget af den perfekte underholdning til julefrokosten er ofte det springende punkt i planlægningen.

Er du ansvarlig for underholdningen til jeres julefrokost?

Så book uforglemmelig underholdning til julefrokosten hos Tajmer. Her på siden har vi samlet nogle af de største kunstnere inden for dansk underholdning – et potpourri af de allerbedste oplevelser. Hvad enten du er på udkig efter livemusik, DJ, stand-up eller comedy, så har Tajmer Booking & Management det, du leder efter.

Sådan vælger du den rigtige underholdning til julefrokosten

Vejen til en helt unik og sjov firmajulefrokost er at forkæle dine medarbejdere med forrygende underholdning, som de snakker om længe efter. Når du skal vælge den rigtige underholdning til julefrokosten, er der én ting, som du først og fremmest skal have in mente: gæstelisten. Vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige artist til jeres firmajulefrokost eller hvilke som helst arrangement.

Du kan også booke en af de bedste stand-up komikere i Danmark, hvis du vil give dine gæster underholdning ud over det sædvanlige. En julefrokost med stand-up vil helt sikkert ikke gå i glemmebogen. Når du vælger en komiker hos Tajmer, er du sikret underholdning i topklasse, og vi rådgiver dig, så matchet bliver perfekt.

Book en komiker, DJ eller musiker til julefrokosten

Hos Tajmer har vi samlet de bedste kunstnere i landet, og vi har sammensat et lineup med alt, hvad hjertet kan begære af underholdning til julefrokosten. Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere om priser, ledighed eller for at få rådgivning til at vælge den helt rigtige artist til anledningen.

Tajmer Booking & Management er din vej til en julefrokost, som dine venner eller kolleger sent vil glemme, og hos os er du garanteret specialiseret vejledning og ekspertise i underholdning. Vi er ligeledes også specialiseret i rådgivning omkring underholdning til firmafester, folkemødet og sommerfesten.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores underholdning til julefrokost, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 46 15 37 00 eller [email protected]

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

FAQ

En julefrokost er ofte en af årets festlige anledninger, og der er heldigvis flere forskellige former for underholdning, der passer til en julefrokost. Med en komiker kan du løfte stemningen til tops med et godt grin. Arrangeres der livemusik vil dette uden tvivl samle gæsterne om tonerne og måske endda også sætte fut i festen på dansegulvet.

Underholdning er for mange en vigtig del af en vellykket julefrokost. Derfor sørger vi for, at du ikke kommer til at vente længe på svar fra os. Uanset forespørgsel, så lover vi dig, at vi svarer dig hurtigst muligt.

Når du har udvalgt den helt rette underholdning til jeres kommende julefrokost, skal du herefter udfylde en bookingforespørgsel i vores online formular. Efterfølgende får du svar tilbage på den e-mail, du har udfyldt.

Kunstnere der kan bookes til julefrokost

Med mange af landets populæreste kunstnere i vores management kan vi garantere vores kunder den hurtigste og mest effektive betjening