Book komiker eller musiker til julefrokost

Julefrokoster er et af årets helt store højdepunkter i alle virksomheder. Alle medarbejdere glæder sig til underholdning, fest og en pause fra hverdagens lister, deadlines og MUS-samtaler. Valget af den perfekte underholdning til julefrokosten er ofte det springende punkt i planlægningen.

Er du ansvarlig for underholdningen til jeres julefrokost?

Så book forglemmelig underholdning til julefrokosten hos Tajmer. Her på siden har vi samlet nogle af de største kunstnere inden for dansk underholdning – et potpourri af de allerbedste oplevelser. Hvad enten du er på udkig efter livemusik, en DJ, stand-upper eller komiker, så har Tajmer Booking & Management det, du leder efter.

Sådan vælger du den rigtige underholdning til julefrokosten

Vejen til en helt unik og sjov julefrokost er at forkæle dine medarbejdere med forrygende underholdning, som de snakker om længe efter. Når du skal vælge den rigtige underholdning til julefrokosten, er der én ting, som du først og fremmest skal have in mente: gæstelisten. Hvis du f.eks. arrangerer julefrokost for din gamle højskole, kan det være en god idé at finde et solidt festband til de dansante typer.

Du kan også booke en af de bedste komikere i Danmark, hvis du vil give dine gæster underholdning ud over det sædvanlige. Når du vælger en komiker eller stand-upper hos Tajmer, er du sikret underholdning i topklasse, og vi rådgiver dig, så matchet bliver perfekt.

Book en komiker eller musiker til julefrokosten

Hos Tajmer har vi samlet de bedste kunstnere i landet, og vi har sammensat et lineup med alt, hvad hjertet kan begære af underholdning til julefrokosten. Kontakt os, når du har fundet den helt rigtige artist til anledningen – eller hvis du er interesseret i at høre mere om booking af underholdning hos os.

Tajmer Booking & Management er din vej til en julefrokost, som dine venner eller kolleger sent vil glemme, og hos os er du garanteret specialiseret vejledning og ekspertise. Vi er ligeledes også specialiseret i rådgivning omkring underholdning til firmafester, folkemødet og sommerfesten

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores underholdning til julefrokost, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 46 15 37 00 eller booking@tajmer.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.