Derfor skal du booke via os

 • Online eller live underholdning
 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 15 års erfaring med booking

Book Kasper Nielsen:

Kasper Nielsen

Foredragsholder I Komiker

Derfor skal du booke via os

 • Online eller live underholdning
 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 15 års erfaring med booking

Book Kasper Nielsen:

Om Kasper Nielsen:

Igennem de sidste to årtier, har Kasper Nielsen været improviseringsskuespiller, komiker og coach (Kasper er cand.comm. med speciale i improvisation). Kasper betegnes, af mange i comedymiljøet, som en af de allerbedste til improvisering på scenen.

Ønsker du at booke Kasper Nielsen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Kasper Nielsen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Kasper Nielsen

Kasper Nielsen var i 6 år medlem af improgruppen, Specialklassen. Kasper har også medvirket i “Live fra Bremen” på TV2, og er lige nu aktuel på “Go’ Aften Danmark”, som den fiktive chauffør Tue. Kasper Nielsen har også været vært på Radio24Syv i samarbejde med komikeren Brian Lykke. Kasper har også spillet sammen med Lars Hjortshøj, Thomas Warberg, Andreas Bo, Nicolas Bro, Torben Chris og Simon Talbot og i 2017 blev Kasper Danmarksmester i impro comedy.
I 2017 var Kasper vært hver uge på Comedy Zoo i Købehavn på Open Mike Improv, hvor han sammen med kendte og ukendte mennesker har lavet impro comedy på et ekstremt underholdende niveau.

Derfor skal du booke Kasper Nielsen

Med sit show og foredrag, “Fejlbarlig”, har Kasper Nielsen én mission: At overbevise publikum om, at vi skal blive bedre til at fejle!

På en fantastisk underholdende og ærlig facon, holder Kasper et stand-up inspireret foredrag – om det at føle sig som en fejl i sit eget live: i folkeskolen, på studiet, i sit ægteskab og i sit arbejdsliv.

Kasper Nielsen vil leve livet med mere accept af sine fejl og mindre fokus på “det perfekte”. Hans pointer er sjove, men de har også en refleksiv tyngde, der gør at publikum tager noget med hjem.

Som noget helt anderledes, inddrager Kasper Nielsen sit publikum i små, vanvittigt sjove, improvisationer – altid med respekt og kærlig nudging i sin kontakt med publikum.

Med sine mange års erfaring som både coach og improviseringsskuespiller, får Kasper, sammen med publikum, skabt noget sjovt og unikt, og man mærker hvordan det føles, når fejl bliver til ressourcer. Og forhåbentligt er det ikke kun Kasper, der efter showet værdsætter at være “Fejlbarlig”.

Kasper Nielsen, er det ikke ham fra … ?

 • Livets Vand (2019), Radio 24syv
 • Go’ Aften Danmark (2017), TV2
 • Comedy Klubben Smiling Table (2017), Radio24Syv
 • Københavnermodellen (2016), Radio24Syv
 • Live fra Bremen (2013), TV2

Book Kasper Nielsen her:

Book dit næste foredrag med Kasper Nielsen ved at udfylde forespørgselsskemaet i højre side.

Foredrag med Kasper Nielsen

 • Virksomheder, politikere og meningsdannere har gennem de seneste mange år stillet flere krav til skolebørn, studerende og arbejdstagere. Vi skal yde mere til samfund og erhvervsliv. Samtidig er vi selv blevet mere fokuserede, når det gælder egne mål - hvad enten det er indenfor arbejdslivet, vores egen sundhed, valg af partner etc. Det handler i høj grad om at opnå “det perfekte liv”.

  Vejen derhen er ligeledes i stigende grad blevet smallere. Det handler om at gøre ting “rigtigt”- for at kunne opnå sit mål! Men når der er så meget fokus på at gøre ting på den perfekte og rigtige måde, vokser potentialet for at gøre ting forkert på den anden side også. Der er mindre spillerum til at lave fejl og vi får oftere en opfattelse af at være “fejlbarlige”.  Og dette medfører dårlige vilkår for vores trivsel og mentale sundhed.


  Showet retter sig især til studier, arbejdspladser og institutioner med f.eks. mental sundhed, godt arbejdsmiljø og anti-mobning som fokus.

 • Kasper Nielsen, der bl.a. er kendt fra Live fra Bremen, Radio24Syv og sit faste show på Comedy Zoo i København, er aktuel som kunstner til din firmafest, julefrokost eller medarbejderdag.

  Kasper samt et par sjove kolleger optræder til din fest i et unikt og publikumsvenligt show. Der bydes velkommen, og efter at hver komiker, hver for sig, har sagt hej med et par jokes, så præsenteres et brag af et improviseret comedyshow (som du f.eks. kender det fra Rundt på Gulvet. Det er blot lidt bedre – både fordi Kasper har over 15 års erfaring og så har han flere gange vundet DM i impro comedy.

  Publikum er inviteret med til at råbe inspirationsord og en gang imellem sker det, at showet slutter med, at chefen får en lille rolle på scenen HVIS han/hun har lyst.

  Hvem har Kasper med i showet?

  På bruttolisten over sjove folk, der elsker at være med er: Brian Lykke, Thomas Hartmann, Jacob Taarnhøj, Heino Hansen, Dan Andersen, Ane Høgsberg, Anders Fjelsted, Brian Mørk, Jacob Wilson, Mikkel Rask etc.

Book Kasper Nielsen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Kasper Nielsen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 15 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel

Send din forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel på Kasper Nielsen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 15 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel