Kasper Nielsen

Igennem de sidste to årtier, har Kasper Nielsen været improviseringsskuespiller, komiker og coach (Kasper er cand.comm. med speciale i improvisation). Kasper betegnes, af mange i comedymiljøet, som en af de allerbedste til improvisering på scenen.

Ønsker du at booke Kasper Nielsen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Kasper Nielsen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 404 564, for mere information omkring priser og ledighed.

Kasper Nielsen

Kasper Nielsen var i 6 år medlem af improgruppen, Specialklassen. Kasper har også medvirket i “Live fra Bremen” på TV2, og er lige nu aktuel på “Go’ Aften Danmark”, som den fiktive chauffør Tue. Kasper har også været vært på Radio24Syv i samarbejde med komikeren Brian Lykke. Kasper Nielsen har også spillet sammen med Lars Hjortshøj, Thomas Warberg, Andreas Bo, Nicolas Bro, Torben Chris og Simon Talbot og i 2017 blev han Danmarksmester i Impro Comedy.
I 2017 var Kasper vært hver uge på Comedy Zoo i København på Open Mike Improv, hvor han sammen med kendte og ukendte mennesker har lavet impro comedy på et ekstremt underholdende niveau.

Ønsker du at booke Kasper Nielsen til jeres næste arrangement? Så er du altid velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt med information og pris på Kasper Nielsen.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 404 566 for mere information vedrørende priser og ledighed.

Derfor skal du booke Kasper Nielsen

Med sit show og foredrag, “Fejlbarlig”, har Kasper Nielsen én mission: At overbevise publikum om, at vi skal blive bedre til at fejle!

På en fantastisk underholdende og ærlig facon holder Kasper et stand-up inspireret foredrag – om det at føle sig som en fejl i sit eget liv: i folkeskolen, på studiet, i sit ægteskab og i sit arbejdsliv. Kasper Nielsen et liv med mere accept af sine fejl og og mindre fokus på “det perfekte”. Hans pointer er sjove, men har også en refleksiv tyngde, der gør at publikum tager noget med hjem.

Som noget helt anderleses inddrager Kasper Nielsen sit publikum i små, vanvittigt sjove, improvisationer – altid med respekt og kærlig nudging i sin kontakt med publikum. Med sine mange års erfaring som både coach og improviseringsskuespiller, får han, sammen med publikum, skabt noget sjovt og unikt og man mærker hvordan det føles, når fejl bliver til ressourcer. Og forhåbentligt er det ikke kun Kasper, der efter showet værdsætter at være “Fejlbarlig”.

Book Kasper Nielsen her:

Book dit næste foredrag med Kasper Nielsen ved at udfylde forespørgselsskemaet i højre side.