Spring til indholdet

Velkommen til Tajmer
Booking & Management

Tajmer Booking & Management er kendt for sit eksklusive management med nogle af landets største live artister.

Vores fokus og passion ligger især ved stand-up, comedy og foredrag – men derudover kan vi også bidrage med artister inden for musik, konferenciers, ordstyrere og mange andre former for underholdning. Ingen arrangementer er for store, ingen er for små, når vi skaber oplevelser landet over.

Tajmer Booking & Management har eksisteret i mere end 50 år og er derved landets ældste og mest eksklusive booking & management bureau. Firmaet startede som Eugén Tajmers livsværk og har siden generationsskiftet i 2005 været drevet af hans datter, Tenna Tajmer, og Stig Hansen. Dermed kunne 2. generation fejre 10-års-jubilæum i 2015.

Tajmer Booking & Management kan med mange års erfaring indenfor comedy, shows og skræddersyet underholdning til corporate events, garantere den direkte vej til artisten og derigennem altid sikre vores kunder den bedste og hurtigste betjening.

Professionel ekspertise og rådgivning er varemærket, hvad enten det drejer sig om firmaarrangementer, comedyshows, stand-up, event/konferencer, reklamefilm, eller lignende. Fælles for dem alle er nemlig, at de kræver professionel håndtering fra idéfase til planlægning og afvikling – og alt dét kan Tajmer Booking & Management stå for.

Overdragelsen!

Eugén Tajmer stiftede Tajmer Booking & Management i 1966 og gjorde det til landets største og mest populære blandt både arrangører, publikum og artister.

Tajmer Booking & Management bygger på professionelle værdier og eksklusiv ekspertise og samarbejder med nogle af landets største virksomheder når der skal afholdes corporate events. Siden 2008 har Tajmer Booking & Management endvidere stået bag nogle af de største comedy tours i Danmark.

Aktuelle Shows

Se vores aktuelle comedy shows her