Afsluttet

Brian Lykke, Kasper Gross og Den Lalleglade Brigade "Comedy Nite'15"

af Den Lalleglade Brigade, Brian Lykke, Kasper Gross, Comedy Nite 2015

Brian Lykke, Kasper Gross og Den Lalleglade Brigade "Comedy Nite'15"

Brian Lykke, Kasper Gross og Den Lalleglade Brigade "Comedy Nite'15"

Comedy Nite præsenterer Brian Lykke, Kasper Gross og Den Lalleglade Brigade. Tilsammen favner de komikkens fantastiske afkroge: De korte oneliners, de underfundige fortællinger, de skæve karakterer, den klassiske stand-up og impro-comedy på højt plan.

Brian Lykke:
Brian Lykke er komiker med stort K. Det siger medvirken i bl.a. Trio Van Gogh (DR2), Skråplan (DR2), Krysters Kartel (DR2), komedien Klassefesten samt ikke mindst Live Fra Bremen (TV2) noget om. I disse programmer og film har Brian leveret et lille hav af figurer, alt fra den speedsnakkende Jeff i Krysters Kartel til den forsmåede og ubehøvlede sportsvært Gert Rehmer i sketchen ”Kæft Kælling – Dét Sport” i Live fra Bremen.

Men han kan også sagtens indtage scenen alene. Brian Lykke er simpelthen sprunget ud i stand-up genren og bruger i sit onemanshow sin spændvidde til at levere et afvekslende, uforudsigeligt, energisk og helt igennem suverænt show, hvor komik og hverdagshistorier med en hel del kant er i centrum

Kasper Gross:

Kasper Gross er en ny og utrolig talentfuld komiker på den danske stand-up scene, der har vundet flere stand-up konkurrencer. Med sin jyske underspillede levering og en enestående fortælleteknik, maler han billeder i hovedet hos publikum, så deres lattermuskler kommer på overarbejde. Resultatet er et ualmindeligt underholdende stand-up show, der ofte giver stof til eftertanke.

Den Lalleglade Brigade:

Danmarks bedste og lækreste impro comedy gruppe, Den Lalleglade Brigade, er vindere af “DM i impro comedy 2013” samt “Impro Fight Night 2012”. Gruppen består af tre eksplosive og meget talentfulde unge personer. Hvert eneste show er unikt, gennemført komisk og fuldstændig uforudsigeligt! For at skabe showet bruger de tre komikere publikums bud på alt lige fra steder, fysiske stillinger, følelser og filmgenrer til titler på musicals, der aldrig før er blevet spillet! Til et show med Den Lalleglade Brigade vil du opleve skuespillerenes knivskarpe timing, vilde mimik, musiske overlegenhed og forbløffende præcision. Deres enestående tilgang til komikkens verden garanterer en hylende morsom aften, hvor tårerne vil trille og maven krampe af grin.

Den Lalleglade Brigade har – trods deres korte tid i branchen – formået at fylde salene til randen og slå igennem på den danske comedyscene med deres intelligente og suveræne humor.