Tajmer Booking & Management

Underholdning til sommerfesten

Er jeres årlige sommerfest gået lidt i tomgang, og vil du pifte de vante rammer op med uforglemmelig underholdning? Så lad os krydre jeres sommerfest med professionelle komikere, DJ’s, livebands og soloartister. Hos Tajmer Booking & Management har vi samlet de bedste kunstnere i landet - ét sted, så du ikke går forgæves, når du er på udkig efter unik underholdning, der skal løfte jeres sommerfest.

Gør sommerfesten til en succes med Tajmer Booking & Management

Hvis du vil give dine medarbejdere en enestående og uforglemmelig aften, kræver det et gennemtænkt og professionelt setup. Hos Tajmer Booking & Management er vi eksperter i at rådgive og sikre skræddersyet underholdning til flere forskellige arrangementer og brancher. Uanset om du vil skyde aftenen i gang med livemusik, eller om du vil krydre firmaarrangementet med medrivende foredrag eller et skarpt comedy show, så hjælper vi dig med at finde den underholdning, der passer til lige netop jeres sommerfest.

Book en komiker for underholdning ud over det sædvanlige

Er det gode grin, du søger, har vi Danmarks skarpeste og sjoveste komikere og stand-uppere, som med garanti vil give jer en underholdende aften. Vores udvalg dækker både over landskendte komikere som Lars Hjortshøj, Nikolaj Stokholm og Thomas Warberg, men også upcomming komikere. Du finder kort sagt komikere for enhver smag hos Tajmer Booking & Management. Se et udpluk af udvalget her.

Musik til sommerfesten

Ingen fest uden musik. Men det betyder ikke, at musikken til sommerfesten skal begrænses til tonerne fra den samme udpinte playliste fra sidste fest. Hos Tajmer har vi samlet en bred palette af musikere – fra helt store soloartister, til DJ’s og dansebands, så du får musikalske indslag, der matcher dine ønsker og jeres arrangement.

Book underholdningen hos Tajmer

Skal vi skræddersy et humoristisk eller musikalsk indslag til din næste sommerfest? Eller ved du allerede, hvad du søger? Så kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at imponere dine medarbejdere med forrygende underholdning. Du kan også finde underholdning til firmafesten, julefrokosten og folkemødet

 

FAQ

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores underholdning til sommerfest, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 46 15 37 00 eller [email protected]

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

FAQ

En sommerfest vil ofte kalde på en festlig underholdning. En dygtig komiker kan være den perfekte underholdning til at sætte skub i sommerfesten med et godt grin. Skal der danses, skal der god musik til. Derfor kan du med fordel også booke livemusik med alt fra DJ’s, soloartister og dansebands. Med den rette underholdning bliver sommerfesten uden tvivl årets arrangement.

Når du har foretaget en bookingforespørgsel hos os, sørger vi for, at du hurtigst muligt får svar. Hvor længe der går, før du modtager et svar, kan variere fra forespørgsel til forespørgsel, men vi lover dig, at du ikke kommer til at vente længe.

Når du har bestemt dig for, hvilken underholdning I skal have til jeres sommerfest, udfylder du en bookingforespørgsel hos os i en online formular. Herefter sender vi dig et svar tilbage på den e-mail, du har angivet.

Kunstnere der kan bookes til sommerfest

Med mange af landets populæreste kunstnere i vores management kan vi garantere vores kunder den hurtigste og mest effektive betjening