Send forespørgsel

Papkasseshow

Papkasseshow er duoen Kim Dalum og Morten Henriksen, der med 20 års underholdningserfaring, væbner sig med papkasse og guitar til en uforglemmelig, hylende morsom aften med både musikalske og komiske indslag.

Ønsker du at booke Papkasseshow til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Papkasseshow.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Papkasseshow

Oplev de to paphoveders forrygende, musikalske og morsomme show. Papkasseshow kaster sig ud i ekstreme fortolkninger af kendte sange, musikalske improvisationer og inviterer gerne et svedigt publikum til at skråle med, akkompagneret af Mortens papkasse og Kims guitar, der får huset til at rive sig løs og blive den første fest på Mars. Kæften står ikke stille et øjeblik på de to paphoveder.

Og har du oplevet Papkasseshow før, vil du ikke opleve det samme show to gange. Papkasseshow kan også engageres på engelsk.

Book Papkasseshow her

Du kan booke et underholdende show med Papkasseshow ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Papkasseshow kan også engageres på engelsk.