Tajmer Booking & Management

Underholdning til Firmafest

Firmafesten skal være en oplevelse, der er langt fra den almindelige arbejdsdag, og den skal skubbe til hverdagens to-do lister med et festfyrværkeri af sjove tiltag. Med den helt rigtige underholdning til firmafesten giver du dine medarbejdere en aften, som de sent vil glemme.

Book en stand up komiker til jeres firmaarrangement

Når du booker en stand-upper eller komiker som underholdning til firmafesten, garanterer vi, at I får en uforglemmelig aften, og med vores store udvalg af både satirisk comedy og tempofyldt stand-up, er der noget til enhver smag og anledning. Hos Tajmer Booking & Management har vi en bred vifte af både meget kendte og mindre kendte stand-uppere og komikere, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Musikalsk underholdning til firmafesten

I kan også booke en dj til enten at skyde festen i gang eller runde den af, og hvis I mangler den rette lydside til dansegulvet, har vi samlet nogle af Danmarks bedste bands og orkestre.

Vi tilbyder nogle af Danmarks mest eftertragtede musikere, og de ved, hvad der skal til for at fyre op under et publikum. Uanset om I booker et kendt band som The Antonelli Orchestra eller mindre kendte bands, får I musikalsk underholdning af høj kvalitet.  

Få den helt rigtige underholdning til jeres firmaarrangement

Tajmer Booking & Management er kendetegnet ved eksklusivitet. Vælger I at booke underholdningen til jeres firmaarrangement gennem os, er I garanteret professionel rådgivning og eksekvering.

Hos Tajmer Booking & Management har vi samlet de bedste kunstnere ét sted, og vi har stor erfaring med rådgivning, booking og afvikling til jeres firmaarrangement – uanset om det er til konferencen, kick-off om dagen eller firmafesten om aftenen. Du kan også booke underholdning til sommerfesten, Folkemødet og julefrokosten.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 46 15 37 00 eller [email protected]

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

FAQ

Når du skal arrangere firmafesten, kan den rette underholdning gøre hele forskellen. En god underholdning kan nemlig sætte den gode stemning og ryste folk sammen på kryds og tværs. Alt efter arrangementets anledning kan du eksempelvis booke en komiker, der helt sikkert vil få løftet stemningen med et godt fælles grin, eller en musiker, der kan samle hele rummet om musikken eller måske endda på dansegulvet.

Vi ved, at det kan være et større projekt at planlægge en julefrokost. Derfor sørger vi for, at du får svar så hurtigt som muligt på din forespørgsel. Ventetiden kan variere, men uanset forespørgsel kommer du ikke til at vente længe.

Når du har truffet en beslutning om hvilken underholdning, I skal have til jeres firmafest, skal du foretage en bookingforespørgsel i vores online formular. Herefter får du svar tilbage på den e-mail, du har angivet.

Kunstnere der kan bookes til firmafesten

Med mange af landets populæreste kunstnere i vores management kan vi garantere vores kunder den hurtigste og mest effektive betjening