Send forespørgsel

Anders Matthesen

Anders ”Anden” Matthesen er en af Danmarks største comedy-stjerner, og har gjort sit navn kendt med sin unikke stand-up stil. Med en blanding af utrolig høj joke-kvalitet, filosofiske emner og banebrydende comedy har han etableret sig som en af de dygtigste i branchen.

Ønsker du at booke Anders Matthesen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Anders Matthesen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Anders Matthesen

Anders Matthesen er en utroligt talentfuld komiker, hvis shows både har budt på hjemmelavede karakterer, latterkrampende sjove jokes og ikke mindst horisontudvidende dybsindige tanker. Han er især rost for sin nytænkende vinkling og skarpe observationer.

 • ”Der er stadig ingen over. Der er ingen ved siden af. Der er ingen anden. End Anders.” – BT, 6 stjerner (2012)
 • ”Jeg grinede i et væk og forlod teateret opløftet. Endnu et smukt kunstværk fra Anders Matthesen.” – Ekstra Bladet, 5 stjerner (2012)
 • Over 370.000 følgere på Facebook

Anders Matthesen, er det ikke ham fra?

 • De Frivillige (2019), spillefilm
 • ANDEN 25 (2018), one-man show
 • Ternet Ninja (2018, animationsfilm
 • Shhh (2016), one-man show
 • ANDERS (2013), one-man show
 • Sorte Kugler (2009), instruktør og skuespiller
 • Bytte Bytte Købmand (2009), stand-up show med Thomas Hartmann
 • Anders Matthesen … vender tilbage (2008), one-man show
 • Anden Paa Coke? (2006), one-man show
 • Terkel i Knibe (2004), animationsfilm
 • Tal For Dig Selv (2004), one-man show
 • Jul På Vesterbro (2003), julekalender
 • Hva’ Snakker du om? (2001), one-man show

Book Anders Matthesen her

Book dit næste stand-up show med Anders Matthesen ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Anders Matthesen

Anders Matthesen har senest været aktuel med showet ”ANDERS”, som udkom på DVD i november 2013. Showet var præget af udsolgte sale i hele Danmark og var det 6. one-man show fra Anders ”Anden” Matthesen. Matthesen var forrige gang på solo-turné med showet ”Anders Matthesen … vender tilbage”, der tog publikum og anmelderne med storm og solgte over 200.000 billetter og mere end 100.000 dvd’er.

Fra afslutningen af sidste show til premieren på det nye, er der gået næsten 3 år, hvilket er en temmelig lang pause for en komiker. Især når det gælder Danmarks mest produktive og hårdtarbejdende af slagsen. I den mellemliggende periode har Anders optrådt i ny og næ på små klubber og ved foreningsarrangementer, hvor han har testet og destilleret nye idéer og stilarter på scenen. Derudover er tiden gået med at reflektere over livet (det nye og det gamle), lade op og samle ny inspiration.

De seneste par år har komikeren gennemgået et væld af personlige udfordringer, en række store omvæltninger, livsmæssige overvejelser og i det hele taget ladet sig udfordre af livet, dets foranderlighed og alt, hvad det byder på – på godt og ondt. Om det er en midtvejskrise, fødselsdepression eller anden form for nedtur – eller snarere en livsmæssig åbenbaring eller ny lykkefølelse, der har kridtet banen op for Anders Matthesens seneste show, vides ikke.

Anders startede sin komikerkarriere som 18-årig og har efterhånden brugt over halvdelen af sit liv som stand-up komiker. Jobbet er dog bestemt ikke blevet en kedelig rutine.

Anders Matthesen har siden sin stand-up debut været kendt under kunstnernavnet Anden. Oprindeligt måtte Anden tage det for at skille sig ud fra de andre Anders’er på den danske stand-up scene, men siden er Anden blevet så anerkendt et navn blandt kendere af komik, at Anders Matthesen umuligt kan skifte scenenavn.

Anders Matthesen frygter absolut intet publikum. Men måske skulle publikum frygte ham, for Andens show er ikke velegnet for tilskuere med sarte nerver. Hans humoristiske hug falder tørt og hurtigt, og skåner hverken ham selv eller andre.

Ikke alene kalder Anders Matthesen sig Anden, han har også været Danmarksmester i rap. I 1991 beviste han at de veludviklede talemuskler kan bruges til andet end morsomheder. Og som rapper har Anden den samme evne til at improvisere, som hans stand-up publikum så mange gange har moret sig over.