Send forespørgsel

Thomas Warberg

Thomas Warberg har siden sit gennembrud i Comedy Fight Club 2007 lagt sig i spidsen som en af landets absolut skarpeste og teknisk overlegne komikere. Med sin sønderjyske charme og eminente timing kan Thomas levere både one-liner jokes og anekdoter i en komisk særklasse for sig.

I 2014 leverede Thomas sit første one man show WARBERG COMEDY TOUR ’14 og allerede igen i 2016 turnerede han med det anmelderroste one man show WARBERG COMEDY TOUR ’16, som både begejstrede publikum og anmeldere.

Uovertruffen i dansk komik.” – 5 stjerner, BT

Få gør det med samme skødesløse, musiske elegance som Warberg.” – 5 stjerner, BT

Thomas Warberg i topform nærmest dansede på vittighederne.”- 5 stjerner, Berlingske

Han leverer elegante callbacks, og han er en veritabel ørn til den komiske skomagerfinte.” – 5 hjerter, Politiken

Den sjoveste mand i byen.” 5 hjerter, Politiken

Thomas Warberg er en meget morsom mand, og hans show er proppet med vitaminer.” – 5 stjerner, Ekstra Bladet

I 2015 åbnede Thomas sin helt egen comedy klub, Warberg Comedy Club, i hjertet af København, hvor han siden da har testet flere timers materiale af for de comedy-elskende publikummer. På grund af hans høje produktivitet og professionelle niveau, går du aldrig galt i byen ved at bruge en aften på at se Thomas Warberg. Igen og igen beviser han, at han er i besiddelse af et helt unikt komisk talent, som meget få formår at pleje med så høj professionalisme som Thomas.

Thomas Warberg er klar med nyt one man show til efteråret 2019, et show du med garanti ikke vil gå glip af, hvis du kan lide det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser. Billetsalget starter d. 11/11 2018.

Ønsker du at booke Thomas Warberg til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Thomas Warberg.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Thomas Warberg

Thomas går altid direkte efter comedy’ens sjæl: Det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser. Thomas kan også engageres som vært eller konferencier.

Over 105.000 likes på Facebook

Thomas Warberg, er det ikke ham fra … ?

  • OL Late Night (2018), Kanal 5
  • Det Sene Sommershow med Thomas Warberg (2017), TV2
  • Spamalot (Monty Python Comedy musical 2017)
  • Thomas Warberg Comedy Tour ’16 (2016), one-man show
  • Klipfiskerne (2013-), TV2
  • Det Sene Sommershow med Thomas Warberg (2016), TV2
  • Warberg Comedy Club (2015), Thomas Warbergs egen klub på Vesterbrogade i København
  • COMEDY TOUR ’14 (2014), one-man show
  • Live fra Bremen (2011-2013), TV2
  • Läkerols Talentpris (2010)

Book Thomas Warberg her:

Tajmer Booking & Management er OFFICIEL booking og management for Thomas Warberg. Book dit næste stand-up show med Thomas Warberg ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre. Thomas Warberg kan også engageres som konferencier eller vært.

Endnu mere om Thomas Warberg

I efteråret 2016 turnerede Thomas Warberg med sin landsdækkende tour WARBERG COMEDY TOUR ’16 med næsten 50 udsolgte shows rundt omkring i landet. Showet, der var Warbergs andet one-man show, høstede udelukkende imponerende 5-stjernede anmeldelser efter premieren den 15. september 2016:

“Den sjoveste mand i byen.” – 5 hjerter fra Politiken (se hele anmeldelsen her)

“Først og fremmest er han sjov.” – 5 stjerner fra Ekstra Bladet (se hele anmeldelsen her)

“Thomas Warberg i topform nærmest dansede på vittighederne.” – 5 stjerner fra Berlingske (se hele anmeldelsen her)

”Uovertruffen i dansk komik.” – 5 stjerner fra B.T. (se hele anmeldelsen her)

”Han er en dygtig komiker, ham Thomas Warberg.” – 5 stjerner fra Nordjyske (se hele anmeldelsen her)

”Det går rent ind.” – 5 stjerner fra Out&About (se hele anmeldelsen her)

 

I WARBERG COMEDY TOUR ’16 tog Thomas udgangspunkt i, hvordan vi mennesker behandler hinanden – et emne, der har optaget og til tider frustreret ham i en sådan grad, at det altså blev til et show.

Warberg er en af Danmarks mest produktive komikere og er bl.a. elsket for sine skarpe oneliners. På WARBERG COMEDY TOUR ’16 kunne publikum dog opleve helt nye sider af den populære herre, da han underholdte med nogle lidt længere jokes end man er vant til fra hans hånd. Selvfølgelig stadig serveret i det samme høje tempo, der også kendetegner hans stil.

Thomas Warbergs karriere tog fart i 2010, hvor han vandt Läkerols Talentpris og efterfølgende blev fast bestanddel af det populære tv-program “Live fra Bremen” fra 2011 til 2013. I 2014 turnerede han med sit første one-man show, THOMAS WARBERG COMEDY TOUR ’14, som anmelderne roste til skyerne. Siden har Warberg lavet mange andre projekter, og kun et år efter åbnede han, i samarbejde med Tajmer Booking & Management, sin egen Comedy Club på Vesterbro i København, hvor han flere gange om ugen optræder med en times intensiv comedy-nørderi i intime rammer. Over sommeren kunne Warberg desuden opleves på skærmen i ”Det Sene Sommershow” på TV2, ligesom han i foråret 2017 var aktuel i opsætningen af ”SPAMALOT” i Tivoli.

 

Warberg Comedy Club

Den 9. juni 2015 slog Thomas Warberg dørene op til sin helt egen Comedy Club på Vesterbrogade i København og der er grin i rigelige mængder 3 gange om ugen, når Danmarks sjoveste komikere går all in på comedy-nørderi og improvisation af bedste skuffe.

Konceptet er skåret helt ind til benet, og der er således ikke bar eller toiletter i den nye club. Til gengæld bliver der grin i rigelige mængder i den time showet varer og du kan se frem til skønt comedy-nørderi og legesyge indslag.

Du kan godt begynde at glæde dig, for det bliver sjovt. Virkelig sjovt! Det eneste det kræver er, at du er klar på overraskelser, da line-uppet er hemmeligt.
Billetter kan købes via Ticketmaster.

Facts
Warberg Comedy Club
Vesterbrogade 45
1620 København V

Showtid: kl. 20.00
Billetpris: 90 kr. + gebyr

Se mere på www.warbergcomedyclub.dk og www.thomaswarberg.dk