Send forespørgsel

Ruben Søltoft

Ruben Søltoft og hans stærke og finurligt komiske talent har været stærkt efterspurgt, siden han gjorde sin debut på den danske stand-up scene. Den talentfulde, forunderlige komiker var også i 2015 og 2016 aktuel med sit one-man show ”Mit hoved”, der solgte for fulde huse.

Ønsker du at booke Ruben Søltoft til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Ruben Søltoft.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 404 564, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Ruben Søltoft

Rubens historier tager ofte udgangspunkt i hans eget liv, peppes op af hans krøllede fantasi og så bliver det for alvor sjovt. Hans fantastiske evne til at præsentere sine dagligdagsscenarier i maleriske beskrivelser, hjælpes godt på vej af hans meget levende ansigt og skaber de mest komiske billeder, der udløser de helt store grin.

  • ”Han fik alle til at le, og havde alle aldre med fra starten. […] Ruben har klart gjort sit indtog i den danske stand-up verden, og giver de andre kamp til stregen.” – Publikum via Ticketmaster, 5 stjerner (2015)
  • ”Ruben er fantastisk på en scene og er ekstrem dygtig til at få publikum med. […] Jeg gik der fra med ømme kinder og mavemuskler.” – Publikum via Ticketmaster, 5 stjerner (2015)
  • 194.000 følgere på Facebook

Ruben Søltoft, er det ikke ham fra … ?

  • Mit hoved (2015-2016), one-man show
  • SJIT Happens (2012-2016), TV2 Zulu
  • Live fra Bremen (2012), TV2
  • Zulu Comedy Galla (2010), optrædende
  • DM i Stand-up (2010), vinder
  • Danish Open (2008), vinder

Book Ruben Søltoft her

Book Ruben Søltoft hos Tajmer Booking & Management. Book et stand-up show med Ruben Søltoft ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

 

Endnu mere om Ruben Søltoft

Trods sin unge alder har Ruben Søltoft et imponerende CV som komiker. Fra ”Danish Open”, som han vandt i 2008, til hans optræden på Operaen, som et af stand-uppens store håb ved “Zulu Comedy Galla” 2010, hvorefter han blot få dage senere vandt ”DM i stand-up”. Ruben opnåede landsdækkende succes for sin medvirken i “Live fra Bremen” på TV2 og senest for sin rolle i piloten til TV2 Zulus sitcom “SJIT Happens”.