Send forespørgsel

Klassens Tykke Dreng

Klassens Tykke Dreng er en ultra underholdende duo, der også kendes under navnet KTD. De to finurlige herrer leverer en unik sammenblanding af musik og komik, der sikrer ultimativ underholdning i en klasse for sig i det, de kalder ”Croon & Comedy”.

Ønsker du at booke Klassens Tykke Dreng til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Klassens Tykke Dreng.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Klassens Tykke Dreng

Et show med Klassens Tykke Dreng består af alt lige fra “Elvis” – over “Melodi Grand Prix” – til “Backstreet Boys”, alt sammen i den helt uimodståelige stil, der bærer tydeligt præg af deres egne idéer, potpourrier og arrangementer. Klassens Tykke Dreng har et meget stort repertoire og vælger materiale til det enkelte arrangement, ud fra publikums sammensætning. Det gør, at de kan tilpasse showet, og at de kan optræde for alle. Ikke to shows er helt ens.

Klassens Tykke Dreng har en stor del improvisation med i deres show, hvad enten de optræder for 30 eller for 15.000 personer. Showet kører altid på publikums præmisser, og meget gerne på deres reaktioner og kommentarer. Dog er én ting helt sikkert – showet forløber altid i en kærlig tone! Klassens Tykke Dreng har ved flere lejligheder i både ind- og udland, optrådt på engelsk, med stor succes.

Klassens Tykke Dreng, er det ikke dem fra … ?

  • Fodbold EM (2000), Holland, optrædende
  • Skanderborgfestival
  • Langelandsfestival
  • Roskilde Festival

Book Klassens Tykke Dreng her

Book det underholdende show ”Croon & Comedy” med Klassens Tykke Dreng ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Klassens Tykke Dreng kan også engageres på engelsk.