Anders Lund Madsen

Foredragsholder

Om Anders Lund Madsen:

 • Kan bookes til Folkemødet
 • Kan bookes på engelsk

Book Anders Lund Madsen:

Om Anders Lund Madsen:

Det var d. 15. oktober 1963, at en af de helt store danske personligheder kom til verden. Manden, der i maj 1994 rørte ved den nu afdøde Prins Henrik, er den samme mand, som blev smidt ud af Grand Hotel i Stockholm af selveste Madonna, da han bar et par sælskindsbukser. Hvis du ikke allerede er med på, hvem vi taler om, er det naturligvis hele Danmarks Anders Lund Madsen.

Anders Lund Madsen har i en årrække været en af Danmarks mest folkekære mediepersonligheder. Det har han takket være sin finurlige facon og sin anderledes måde at gribe hverdagens trivialiteter an på.

Ønsker du at booke Anders Lund Madsen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Anders Lund Madsen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Anders Lund Madsen

Siden Anders Lund Madsen blev født, har en andengradsforbrændning på tommelfingeren i 1973 været det tætteste, han kommer på dramatik i sit liv. Men Anders Lund Madsen er en både genial og morsom mand, der kan få underholdning ud af selv de mindste ting i livet. Tidligere har han underholdt med humoristiske foredrag om autoophug, børnepasning og bundlakeringer.

Hans unikke evne til at formidle både komplekse og umiddelbart tørre emner på en spændende og underholdende måde med garanti for, at alle forstår, har gjort ham til en af de absolut mest eftertragtede foredragsholdere de senere år. Er du derfor vild med en, der kan få det humoristiske frem i selv de mest banale forhold i livet, er Anders Lund Madsen et godt bud.

Anders Lund Madsen, er det ikke ham fra?

 • Fedeabes fyraften (2017), vært på radio 24/7
 • Anders Lund Madsens ÆØÅ (2014), bog
 • Det nye talkshow – med Anders Lund Madsen (2011), DR1
 • Mælkebøtterutten: På tur gennem det glemte Danmark (2010), bog
 • De Sorte Spejdere (2004-2008), vært med Anders Breinholdt
 • Zirkus Nemo (2001)

Book Anders Lund Madsen her

Du kan engagere Anders Lund Madsen ved at benytte dig af forespørgselsskemaet eller ringe til os.

Endnu mere om Anders Lund Madsen

Selvom Anders Lund Madsens farverige og alternative tøj signalerer, at han også tager Zirkus Nemo med hjem i privaten til sine seks børn, forholder det sig en smule anderledes. På hjemmefronten er familielivet nemlig slet ikke så kaotisk og skørt, som hans offentlige udstråling kan få folk til at tro. Han er selv opvokset under moralske grundregler, hvor man opfører sig ordentligt, men samtidig har det skægt. Det indfanger grundlæggende Anders Lund Madsens livsfilosofi. Han er desuden bror til hjerneforsker Peter Lund Madsen, som han har vundet ’Hvem vil være millionær’ med hele to gange.

Foredrag med Anders Lund Madsen

 • Dette er Den Store Tur. Det er fri leg. Det er hvis man ønsker sig noget godt til sig selv, til sine medarbejdere, sine venner, sine medlemmer eller sine kunder – og man har ikke et specifik emne selv. “Det Kan Ikke Gå Galt” varer en time, og hvis det får lov, varer det halvanden, og hvis det virkelig er nødvendigt, kan det også vare tre kvarter.
  Publikum får en underholdende og samtidig umiddelbart brugbar opskrift på, hvorledes man lever et ganske enkelt og uhyre afslappende liv uden problemer ved blot at følge de tre trin, Anders Lund Madsen har udviklet på egen krop:
  1.Detvarsådétparametret.
  2. Erkendelseskoefficienten.
  3. Det Globale Ansigtstab.

  Det er én lang forklaring på, hvorfor man ikke skal tage tilværelsen alt for alvorligt, men i virkeligheden er det også et stemningsværktøj, for folk er i godt humør efter den time.

 • Dette er Kundens Store Tur. Det er det modsatte af fri leg, for her er emnet givet – af Jer/dig. Og det kan i sagens natur være Hvad Som Helst.
  Det kan endda være så længe som helst og endog også hvor som helst. Hvis en virksomhed, der producerer kloakerings løsninger til arktiske områder er ved at forberede et arrangement for leverandørerne, og man så mangler et indlæg om hygiejnen i et historisk perspektiv – og man samtidig gerne vil have et rar dag, hvor alle føler sig godt tilpas, når de kører hjem, da er det en fortræffelig idé at sende bud efter Anders Lund Madsen. Ikke fordi han ved noget om hygiejne i et historisk perspektiv, men fordi han gerne vil finde ud af det – plus at han evner at gøre det både klogt og sjovt samtidig, og så får kunden den gode oplevelse, de ønsker.
  Anders Lund Madsen vil meget gerne have udfordrende opgaver, jo værre jo bedre, og det er mere end okay at forvente formøder og eventuelle brainstorms i forbindelse med dette. Fordi han synes, det er sjovt. Og fordi han holder af at lære nyt. Og fordi han er virkelig god til at formidle.

 • Anders Lund Madsen agerer også gerne quizmaster. Quizzen er fleksibel alt efter behov og der er præmier til vinderne, og hvis det skal være, så kan Anders Lund Madsens kone, der optræder som havfrue, være præmieuddeler-havfruen.

Book Anders Lund Madsen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Anders Lund Madsen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.