Phillip Devantier

Stand-up | Komiker

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Phillip Devantier:

Om Phillip Devantier:

Phillip Devantier har mere end 11 års erfaring fra comedy scenen og en titel som Danmarks Mester i Stand-up fra 2018, kan du være helt sikker på underholdning i den bedste klasse. Du kender ham måske fra hans 2 første One-man shows ‘En rigtig Mand’ og ‘Grinebidder’ eller fra TV programmet ‘Langt fra Landsholdet. Phillip Devantier kan både underholde til firmafester, private arrangementer og er også aktuel med sit foredrag til skoler ‘Plan A – Livet i egne hænder’

Ønsker du at booke Phillip Devantier til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Phillip Devantier.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Phillip Devantier

Phillip Devantier er en virkelig dygtig historiefortæller og han elsker at dele refleksioner fra sin hverdag med publikum. Ofte omhandler hans fortællinger genkendelige scenarier og publikum føler sig draget og involveret i Philips optræden. Philips comedy foregår det i et højt tempo og som regel i et pænt sprog uden bandordet, han mener man kan sige meget med et enkelt blik i en joke og i mellem linjerne.

Phillip har erfaringer med at optræde for både store og små forsamlinger, og skriver gerne målrettet materiale til sine jobs. Et par stikord om firmaet, konfirmanden, brudeparret, fødselaren, hvem end der er midtpunkt for arrangementet, vil han flette det ind i sit materiale.

Phillip Devantier, er det ikke ham fra … ?

 • Lang fra Landsholdet (2022) Kanal 5 & Discovery+
 • Grinebidder (2021) One-man show
 • Danmarks Mester i Standup (2018)
 • En Rigtig Mand (2018) One-man show

Foredrag med Phillip Devantier

 • Plan A –
  Livet i egne hænder

  Den tidligere vinder af DM i standup og uddannede skolelærer Phillip Devantier er klar med sit nye foredrag ”Plan A – Livet i egne hænder”.

  Phillip er efterhånden en erfaren herre hvad angår underholdning for unge, men samtidig har de pointer som ligger i hans materiale også haft en dybere mening, som nu kommer til kende i dette foredrag.
  Alle mennesker har på et tidspunkt i deres liv tvivlet. På dem selv, på deres fremtid og på hvad pokker der egentlig skal ske når voksenlivet for alvor tager fat. Heldigvis har de fleste også haft drømme og ambitioner for, hvad netop deres Plan A måtte være.
  Men at gøre drømmen til virkelighed kræver mere end bare tanker og gode intentioner. Hvis du vil opnå noget, må du gøre en indsats. Tag dit liv alvorligt.

  Af emner der berøreres i dette foredrag indgår:
  Selvtillid, opførsel på sociale medier, kærlighed til sin omverden og ikke mindst sig selv samt at turde gå efter sine drømme.
  Kort sagt, at udleve Plan A.

  'Plan A – Livet i egne' hænder er målrettet unge fra udskolingen, efterskoler og gymnasier.

  Phillip ringer altid i god tid til arrangøren og hører om der er specifikke problemstillinger de arbejder med netop hos dem, som kan inkorporeres i foredraget.
  Varighed: 45 min svarende til en klassisk skoletime.

Videoer med Phillip Devantier:

Book Phillip Devantier

Send os en uforpligtende forespørgsel på Phillip Devantier og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.