Nicolaj Lange

Stand-up | Konferencier | Foredragsholder

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Nicolaj Lange:

Om Nicolaj Lange:

Nicolaj Lange har været på Danmarksturné med to one man shows i 2019 ‘Mere skæg end nogensinde’ og i 2020 ‘Større End Nogensinde’. Det blev til mange udsolgte shows i hele landet, lige fra Comedy Zoo i København til Skråen i Aalborg. Nicolaj Lange er også ofte booket som vært og konferencier, blandt andet har han været vært til Årets Brøl to år i træk samt vært og konferencier i Aalborg Kongres & Kultur Center til AALBORG AWARDS.

Ønsker du at booke Nicolaj Lange til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Nicolaj Lange.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Nicolaj Lange

Som komiker tager Nicolaj Lange udgangspunkt i sig selv som mand, far og ægtemand. Med farverige illustrationer beskriver han den verden han dagligt gennemlever. Forskellen på mand og kvinde sættes ofte i perspektiv og er et gennemgående tema. 40 års krise, MeToo kampagner og forældreproblemer er blot nogle af de emner der berøres. Med op mod 200 optrædener om året, er Nicolaj Lange et meget rutineret kort at spille til alt fra julefrokosten, sommerfesten eller den store private begivenhed. Nicolaj Lange er en af landets største komikere med sine knap 2 meter og 120 kg, så der er altså tale om en voksen mand på flere måder, men energiniveauet på scenen er altid højt. Kort og godt 2 meter lang mand for fuld udblæsning.

Du kan også booke Nicolaj Lange til et foredrag om at turde at fejle. Foredraget tager dig med på en rejse igennem de fejl, der har ført ham til der, hvor han er i dag. Hvo intet vover intet vinder. Foredraget har en times varighed.

Foredrag med Nicolaj Lange

 • Senest har Nicolaj Lange udfordret egen komfortzone med foredraget ’At Turde At Fejle’.
  Et ærligt foredrag der tager dig med på Nicolajs egen rejse, hvor der både gøres status og gives indblik i de fejl, der har ført ham til der, hvor han er i dag.
  Foredraget tager udgangspunkt i en grænsesøgende ungdom og en opvækst der ikke just minder om normalen.
  Nicolaj formår både at fundere alvorligt og morsomt over, hvordan hans opvækst har ledt ham til, hvor han er i dag.
  Derudover bygger ’At Turde At Fejle’ også på de erfaringer som Nicolaj har gjort sig gennem en lang karriere som sælger og selvstændig.
  Nicolaj tog sit seneste spring fra livets 10-meter vippe, da han gjorde op med en komfortabel karriere, og rakte ud efter drømmen indenfor stand-up og entertainment i en alder af 38 år. Frygten for at fejle blev overvundet af iveren for at lykkes, og ’At Turde At Fejle’ er det foredrag, som Nicolaj genspillede i sit eget hoved, da han tog hovedspringet.
  En times åben fortælling der byder på op- og nedture, hvor mantraet ’hvor intet vover, intet vinder’ har skabt et kort spænd mellem fiasko og succes.

Videoer med Nicolaj Lange:

Det siger de om Nicolaj Lange:

 • .

  "I FTFa afholdte vi et arrangement for vores medlemmer med overskriften “Kunsten at turde fejle”. Her bidrog Nicolaj på fornemmeste vis med en ærlig og autentisk beretning omkring sit eget liv med fokus på at bryde sin comfortzone og dermed skabe udvikling. Oplægget var krydret med sjove bemærkninger – så alvor og humor gik hånd i hånd og var en inspirerende oplevelse. "

  FTF-a

Book Nicolaj Lange

Send os en uforpligtende forespørgsel på Nicolaj Lange og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.