Send forespørgsel

Lasse Rimmer

Lasse Rimmer er et af den danske comedy-branches skarpeste og hurtigste hoveder. Med spot-on-observeringer og skarpe iagttagelser er Lasse Rimmer desuden en vanvittigt underholdende komiker, som du kunne opleve, da han turnerede med one-man showet ”KÆPHESTE” i 2016.

Ønsker du at booke Lasse Rimmer til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Lasse Rimmer.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Lasse Rimmer

Lasse Rimmer er stand-up’ens altid knivskarpe hjerne. Med en IQ ud over det sædvanlige indeholder han i en sjælden grad paratviden om alt mellem himmel og jord. Lasse Rimmer er desuden improvisationens mester, der effektivt tager temperaturen på publikum og bruger den som springbræt for jokes og det fortsatte show.

  • ” Bedre og skarpere end de fleste kolleger og konkurrenter […] fordi han er hurtig, og fordi han er så imponerende sikker i sin ordbehandling.” – Berlingske, 4 stjerner (2014)
  • ”Lasse Rimmer leverer komik som kunst” – BT, 5 stjerner (2014)
  • Over 65.000 følgere på Facebook og over 231.000 følgere på Twitter

Lasse Rimmer, er det ikke ham fra … ?

  • Krejlerkongen (2015), TV2 FRI
  • Klipfiskerne (2014), TV2
  • Selvtilfreds (2014), one-man show
  • KOMIKER (2012), one-man show
  • Den Blinde Vinkel (2011), TV2, eget talkshow
  • Live fra Bremen (2009-2011), TV2, sæson 1-4
  • Casper og Mandrilaftalen (1992), DR2

Book Lasse Rimmer her

Book dit næste stand-up show med Lasse Rimmer ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Lasse Rimmer kan også engageres som konferencier, vært og ordstyrer og kan desuden engageres på engelsk.

Endnu mere om Lasse Rimmer

Du kender ham sikkert som den underholdende holdkaptajn på TV2’s ugentlige fredagsprogram ”Klipfiskerne,” hvor han uge efter uge har gættet videoklip med sine holdkammerater. Senest har han også sat projektet ”Lytbare Podcasts” i gang samt turneret med sit show ”KÆPHESTE” i 2016 – og dét er værd at glæde sig til! Lasse Rimmers tidligere shows er nemlig alle blevet taget aldeles godt imod, mens hans kvikke observationer blev rost.

I 2014 havde Lasse Rimmer premiere på sit comedyshow ”Selvtilfreds”, der fik store roser af landets anmeldere. Det samme var tilfældet ved hans one-man show fra 2012: “KOMIKER”, hvor blandt andet Nordjyske Stiftstidende gav fem stjerner og supplerede med “Hylende morsomt”, Fyens Stiftstidende skrev “Formidabel timing, lysende begavelse. Fabelagtigt.” og Herning Folkeblad fandt det “Så sjovt, at det indimellem trak tårer i øjenkrogene”.

Lasse Rimmer er desuden kendt fra diverse TV-successer. Han har bl.a. startet sin karriere som en af de faste besætningsmedlemmer i Casper Christensens ”Mandrilaftalen”. Her udødeliggjorde han figurer som Wesley Snipes og Svenne O’Lotta. Inden for de senere år har Lasse brilleret som veloplagt morgenhyrde på Radio 100 FM, som vært på TV2’s ”Er du rigtig klog?”, som den sjove nyhedsoplæser i TV2s “Live fra Bremen” samt som vært i TV-talkshowet “Den Blinde Vinkel”, også på TV2. Lasse Rimmer har også kunnet opleves som den ene hovedrolle, Johannes, i Ole Bornedals spændingsfilm “Fri os fra det onde”.