Mikkel Klint Thorius

Komiker

Om Mikkel Klint Thorius:

 • Kan bookes på engelsk

Book Mikkel Klint Thorius:

Om Mikkel Klint Thorius:

Mikkel Klint Thorius er et lysende talent inden for dansk comedy. Trods sin unge alder har han allerede slået sit navn fast i branchen, og han er som skabt til at stå på de skrå brædder og træne sit publikums lattermuskler. Mikkel er særlig kendt for sin evne til at mikse hverdagens trivialiteter og samfundsudfordringer sammen i ét og samme show.

Allerede tilbage i 2013 stod det klart, at Mikkel Klint Thorius ville blive en stjerne på stand up-himlen. Her endte han i finalen i ”DM i Stand-up” og nogle år senere vandt han ’Comedy Fight Club’ og blev nomineret til Talentprisen ved ’Zulu Comedy Galla’.

Ønsker du at booke Mikkel Klint Thorius til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Mikkel Klint Thorius.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Mikkel Klint Thorius

Mikkel Klint Thorius er garant for et godt grin – og hans materiale henvender sig til en bred skare. Med en stor portion navlepilleri og selvironi formår han at fange sit publikum på en uhøjtidelig facon, hvor han også behandler sin egen generation og samfundet med et drys af Thorius-humor.

Kan Mokai, overvågning og politikere smelte sammen? Det kan de i Mikkel Klint Thorius’ show. Der er en lethed, et overskud og en ukuelig charme, når han træder ind på scenen – for der skal ikke så meget til at finde alt det sjove her i livet. Det viser Mikkel Klint Thorius i hvert fald på bedste vis.

Mikkel Klint Thorius, er det ikke ham fra?

 • Vanvittigt (2020), one-man show
 • Hvid Skyld (2018), one-man show
 • Comedy Fight Club (2017), TV2 Zulu
 • Nørgaards Netflix (2014-2016), TV2 Zulu
 • Testkaninerne (2014), TV2 Zulu

Book Mikkel Klint Thorius

Du kan engagere Mikkel Klint Thorius ved at benytte dig af forespørgselsskemaet eller ringe til os.

Endnu mere om Mikkel Klint Thorius

Mikkel Klint Thorius har en befriende let tilgang til livet. Han tager så at sige én dag ad gangen og forfølger sine drømme. Derfor har han heller ikke fundet en plan b endnu, selvom hans lærer-forældre bad ham finde en plan b, da han overraskede dem med sin nye karrierevej som komiker.

Med tømmermænd og en bold som cocktail får Mikkel Klint Thorius meget af sit materiale fra sin hverdag, der eksempelvis byder på 7-mandsfodbold, selvom han efter en årrække som amatørspiller stadig ikke mestrer sporten.

Book Mikkel Klint Thorius

Send os en uforpligtende forespørgsel på Mikkel Klint Thorius og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.