Send forespørgsel

Torben Chris

Torben Chris er en bredtrammende komiker, der kan være grov, men også har en ordentlig portion selvironi. Han er kendt for en energi, der når langt ud over scenekanten – bl.a. i showet ”Men’s Room” med Thomas Hartmann.

Ønsker du at booke Torben Chris til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Torben Chris.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Torben Chris

Torben Chris er fuldstændig kompromisløs i sit materialevalg og tager fat i verden, holder den op og ryster den i håbet om, at noget logik og fornuft skulle falde ud af lommerne.

Hvis publikum vil have jokes om gamle menneskers sexliv og hyperfede mennesker, så får de det – hvis de mere er til hverdagsobservationer, som de kan nikke genkendende til, så er Torben Chris manden, der kan lægge publikum ned med sine beskrivelser af danskernes forhold til deres elkedel eller deres McDonalds-besøg. Når han står på scenen, har han en god fornemmelse for, hvad det er for et publikum, han står overfor. På det seneste er Torben Chris begyndt at have en mere politisk-satirisk vinkel med i sit show, naturligvis gearet efter publikums alder.

Torben Chris, er det ikke ham fra … ?

  • Jydelogik (2015), one-man show
  • Men’s Room 2 (2013)
  • Men’s Room (2011), show

Book Torben Chris her

Book et stand-up show med Torben Chris ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.