Send forespørgsel

Omar Marzouk

Altid skarpe, selvironiske og ikke mindst helt igennem humoristiske Omar Marzouk har for længst markeret sig som en stærk spiller på dansk stand-ups landshold. Som nydansk stand-up’er er det ofte kulturelle skel, han sætter spørgsmåltegn ved. Det samme gjaldt hans seneste one-man show ”Bange for Sjov”, som han turnerede med i foråret 2013.

Ønsker du at booke Omar Marzouk til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Omar Marzouk.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Omar Marzouk

Med sin storslåede komik som værktøj formår Omar at finde det morsomme i det svært tilgængelige. Et show med Omar indeholder aldrig letkøbt komik eller hellige køer. Omars familie har givet inspiration til meget af hans materiale, og emner som danske piger og vores forhold til alkohol og højtider har fået en tur i det ”marzouske” maskineri – altid leveret med rå humor, varme og medfølelse.

  • ”Sådan er det med Omar Marzouk. Han er en stor håndværker. Mestrer det gamle stand-up trick med at binde pointerne i blonder” – BT, 5 stjerner (2013)
  • ”Omar er eftertænksom, provokerende og udfordrende, og vekselvirkningen fungerer glimrende. […] 100 minutters rendyrket satirisk guf.” – CinemaOnline, 4 stjerner (2013)
  • 44.000 følgere på Facebook

Omar Marzouk, er det ikke ham fra … ?

  • Bange for Sjov (2013), one-man show
  • Omars Ark (2010), DR2
  • Omskåret (2010), one-man show
  • Præster, Politikere og andre profeter (2008), one-man show
  • Fem på Flugt (2003), show

Book Omar Marzouk

Book et stand-up show med Omar Marzouk ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Omar kan også engageres på engelsk.

Endnu mere om Omar Marzouk

I foråret 2013 kunne man opleve Omar Marzouk rundt i landet med sit seneste one-man show “Bange for sjov”, der satte nogle af verdenshistoriens dramatiske begivenheder i nye rammer med frygt og mod som de bærende kulisser. Det blev – som altid – vedrørende, indholdsrigt, provokerende men mest af alt uhyggelig morsomt.

Omar Marzouk er den første nydanske stand-upper, en rolle han indtager med stor selvironi og hårde humoristiske skudsmål – både mod danskere og mod indvandrere. Derudover optræder han 26på engelsk og har optrådt i New York på Comedy Club. Hans udenlandske show har gjort ham til fast mand på Tel Aviv Camel Comedy og på Club Comedy Store i London. Og så har han for nylig fået en joke på Jimmy Carrs (top UK komiker) top 10 liste over ”Best jokes”.

Omar Marzouk har gennem årene haft et tæt samarbejde med Jan Gintberg. I 2002 turnerede de Danmark tyndt med ”Op på fars Jihad”, ligesom Omar også kunne opleves i TV-programmet ”Gintberg – men nok om mig” og i “Gintberg – var det dét”.