Send forespørgsel

Victor Lander

Han er kendt som et af Zulu Comedy Gallas Nye Håb i 2014, og under Zulu Comedy Festival 2016 optrådte han med sit første one-man show ”Victors forældre skal skilles”. Victor Lander har optrådt på scener i hele landet med adskillige shows og er desuden kendt fra DR Ramasjangs ”Sikker & Søn”.

Ønsker du at booke Victor Lander til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Victor Lander.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Victor Lander

Aarhus-drengen Victor Lander er før blevet nævnt som en af de yngste komikere med mest erfaring. Det var i 2009, at Victor havde sin første optræden og siden er det blevet til over 700 af slagsen. Mange comedy-fans er sikkert stødt på Victor, enten til Zulu Comedy Galla, DM i stand-up, Danish Open samt en masse andre shows rundt omkring i landet. Senest havde Victor premiere på sit første one-man show, “Victors forældre skal skilles”, under Zulu Comedy Festival 2016.

Victor Landers stil er spøjs og absurd, men med et altid charmerende glimt i øjet. Især det yngre publikum er vilde med hans foranderlighed og hans skøre vinkler. Få en hammersjov stand-up oplevelse med Victor.

Victor Lander, er det ikke ham fra …?

  • Victors forældre skal skilles (2016), show under Zulu Comedy Festival
  • 3 jyske drenge (2016), show med Jonas Kjærsgaard og Lasse Madsen
  • Sikker og Søn (2016), DR Ramasjang
  • Brian Mørk Show Live (2016), gæst
  • Jysk Charme (2015), show med Mark Le Fêvre og Jacob Taarnhøj
  • Det Vi Ikke Fik Sagt (2015), show med Natascha Brock og Jonas Brøndum
  • De Nye Håb (2014), optrædende ved Zulu Comedy Galla
  • DM i Stand-up (2013 og 2015), finalist
  • Danish Open (2013), finalist

Book Victor Lander

Book Victor Lander ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Victor Lander

Victor lander er en komiker, der både kendes af det ældre og yngre publikum. Som stand-up’er har han især gjort sig bemærket med sin optræden, som et af De Nye Håb ved Zulu Comedy Galla i 2014, ligesom han er kommet i finalen i både Danish open og to gange i DM i stand-up. Børn og barnlige sjæle vil dog i højere grad kunne genkende Victor, som den ene halvdel af “Sikker & Søn”, der på DR Ramasjang lærer de yngste om trafiksikkerhed.