Send forespørgsel

Jacob Wilson

Jacob Wilson er en af Danmarks rigtig dygtige komikertalenter med flair både for det skrevne og det sagte ord. Jacob har fungeret som hylende morsom tekstforfatter på flere programmer, men var især kendt som den kvikke, satiriske nyhedsoplæser i ”Live fra Bremen” på TV2 og fra sit seneste one-man show ”Det ser du ikke på TV” fra 2014.

Ønsker du at booke Jacob Wilson til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Jacob Wilson.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Jacob Wilson

Jacob Wilson er en meget erfaren og alsidig stand-up’er, der altid indtager scenen i sikker stil og med stor energi og engagement. Wilson leverer et direkte og kontant show, som forstærkes af en charmerende udstråling og uhyre sikker levering. Wilson skyder gerne på alt og alle, og stilen er hurtige jokes, krydret med sjove stemmer og et meget fysisk kropssprog.

  • ”Jacob Wilson er en formidabel underholder. Hans one-man show har bid og satire, og er rigtig morsomt” – Publikum via Ticketmaster, 5 stjerner (2014)
  • ”Vildt underholdende som altid. Jacob Wilson kan varmt anbefales. Der er fuldt knald på og vi grinede hele showet og hele vejen hjem i bilen” – Publikum via Ticketmaster, 5 stjerner (2014)

Jacob Wilson, er det ikke ham fra … ?

  • Det Ser Du Ikke På TV (2014), one-man show
  • Live Fra Bremen (2011-2013), sæson 5-8, TV2
  • Bingo Banko (2010), TV2
  • Morgenhyrderne (2008-2010), Radio 100FM

Book Jacob Wilson her

Book et stand-up show med Jacob Wilson ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Jacob Wilson kan også engageres som konferencier eller vært.

Endnu mere om Jacob Wilson

Jacob Wilsons talent har de seneste år kunnet opleves rigtig mange steder. Senest har folk kunnet opleve ham i hans nyeste one-man show “Det Ser Du Ikke På TV”, samt på tour med henholdsvis Anders Grau, Thomas Hartmann, Alex Thelander og Jesper Juhl. Desuden har Jacob fungeret som konferencier på Skanderborg Festivalen, arbejdet som tekstforfatter for TV3 og været joke-smed for Lasse Rimmer og Simon Jul i radioprogrammet “Morgenhyrderne” på Radio 100FM, hvor han også senere selv blev morgenvært. Herudover har Wilsom bl.a. lavet radioprogrammet “Lørdagskartellet” på Radio 100FM, samt deltaget i to sæsoner af “Comedy Fight Club”.

Jacob Wilson kunne i 2011 opleves i sit anmelderroste one-man show “Jacob Wilson – Live Fra Comedy Zoo”, der blandt andet fik fire hjerter og “Teknisk suveræn og rigtig, rigtig sjov” med på vejen af Politiken.

Jacob Wilson har om nogen skærmtække og har de seneste par år haft adskillige værtsroller i programmer som “Bingo Banko” på Tv2 med Simon Talbot, og som gæstevært på TV2s “Go’ Morgen Danmark”.

Jacob Wilson var også en fast del af staben på “Live Fra Bremen”, nemlig som den stærkt charmerende og satirisk morsomme nyhedsoplæser.