Send forespørgsel

Sofie Hagen

Sofie Hagen har på ganske få år formået at opnå kæmpe succes på stand-up scenen, ikke blot i Danmark, men i hele verden. Sofie optræder primært på engelsk, og tager ofte udgangspunkt i sig selv, på en befriende og særdeles underholdende måde.

Ønsker du at booke Sofie Hagen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med  information og pris på Sofie Hagen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Sofie Hagen

Ikke blot er Sofie Hagen fuld af humor og selvironi, hun formår også at tage tunge politiske dagsordener med på scenen, uden at være belærende eller kedelig. Sofie Hagen er en komiker som man godt kan forvente at se meget mere til indenfor de næste par år – både i Danmark og resten af verden.

Sofie Hagen, er det ikke hende fra?

– ’Dead Baby Frog’, comedy show, 2017

– Nomineret til årets komiker ved Zulu Comedy Galla, 2016

-’SHIMMER SHATTER’ comedy show, 2016

– ’De nye håb’ ved Zulu Comedy Galla 2013

Om Sofie Hagen

I 2013 optrådte Sofie Hagen som et af De Nye Håb ved Zulu Comedy Galla, og markerede allerede dér sin vej til de store scener. Siden da søgte Sofie mod de anderkendte comedy scener i England, hvor hun hurtigt gjorde sig populær med sine skarpe satiriske toner og befriende selvironi.

Med emner som kvindekroppen, menstruation og samfundet, er der altid masser at komme efter når man ser et comedy show med Sofie Hagen. Hun har på få år allerede leveret en perlerække af populære comedy shows, som hun har turneret rundt med i England og Danmark for udsolgte sale. I 2015 vandt hun prisen “Best Newcomer” for sit one-woman show Bubblewrap, ved det prestigefyldte Edinburgh Awards – og det var inden danskerne for alvor havde fået øjnene op for hendes store komiske talent. Siden da er hun også blevet honoreret med en nominering herhjemme som “Årets komiker” ved Zulu Comedy Galla 2016.

Book Sofie Hagen her

Du kan engagere Sofie Hagen ved at benytte dig af forespørgselsskemaet på siden.