Send forespørgsel

Tjelle Vejrup

Tjelle Vejrup er en tilstedeværende og dygtig performer med kækhed, glimt i øjet og et storyteller-gen i sin stand-up.

Derfor skal du booke Tjelle Vejrup

Tjelles stil er tilbagelænet og afslappet, og som publikum skal man ikke gøre så meget, når Tjelle optræder – blot læne sig tilbage og lade sig underholde. Dog skal man være forberedt på at blive set i øjnene, da Tjelle altid inddrager sit publikum i showet.
Desuden formår han fint at brede sit show ud, så det kan nydes af alle aldersgrupper, så ingen sidder tilbage med uforrettet sag.

Tjelle Vejrup har optrådt siden 2008 og hører til blandt landets allermest talentfulde, up-coming komikere, og han har optrådt næsten overalt i landet.

Han har ofte været på skærmen i bedste sendetid, såsom i familieprogrammet “Versus” på DR1 og TV2’s “Rundt På Gulvet”, hvor han viste de improvisationstalenter, han ofte bruger på scenen.
Man har desuden kunnet opleve ham i programmer som “Han Får For Lidt” på DR3, “Bingo Banko” på TV2 og “Hjalte vs. Tjelle” på DR Ultra.

Showets længde ligger oftest på 25-35 minutter, men det kan reguleres efter aftale, ligesom der også kan inddrages målrettet materiale.

 

Tjelle Vejrup, er det ikke ham fra?

  • Versus
  • Rundt På Gulvet
  • Finalist ved DM i stand-up, 2013

Book Tjelle Vejrup her

Book et stand-up show med Tjelle Vejrup ved at udfylde Forespørgsel-skemaet i højre side.

Endnu mere om Tjelle Vejrup

Tjelle Vejrup er 33 år gammel, født i Aarhus og opvokset nær Skanderborg. Han er uddannet journalist og det var igennem sine skriveaktiviteter for Bingo Banko og Live fra Bremen at han først gjorde sig bemærket.