Send forespørgsel

Mette Frobenius

I september 2018 kunne komiker Mette Frobenius fejre 25-års jubilæum på scenen!
I et kvart århundrede har hun med lethed gjort tunge emner sjove, og på elegant vis gjort danskerne klogere på mange alt fra EU og presseetik over satiretegninger og ligestilling til lejeboliger og kostråd. For man kan nemlig godt både være komiker og erhvervsjurist – og samtidig have noget på hjerte.

Ønsker du at booke Mette Frobenius til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Mette Frobenius.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Mette Frobenius

Mette Frobenius har for længst slået sit navn fast som en af de mest intelligent-satiriske komikere herhjemme. Hun er ualmindelig hurtig – og så er hun helt vildt sjov! Mette Frobenius er aktuel med flere foredrag og kan hver søndag kl. 14.03 høres på P4 i “Søren og Mette”, hvor hun i selskab med Søren Rebbe diskuterer og behandler abstrakte emner.

Som foredragsholder og stand-up’er kan Mette Frobenius det hele og giver en ganske unik blanding af hylende morsom komik mixet med intelligente drejninger og tankevækkende indhold. Mette Frobenius’ speciale er tilpasset, målrettet, skarp og bidende stand-up, foredrag og indlæg til virksomheder, foreninger og organisationer. Et oplagt valg til medarbejdermødet, kick-off dagen eller som start/afslutning på lange dage med mange seriøse og indholdsrige indlæg. Mette kan opsummere, binde de mange indslag sammen, være ordstyrer og holde mange bolde i luften på sjov og professionel vis, uden på noget tidspunkt at gå over stregen.

– “Mette Frobenius gjorde det fremragende som ordstyrer til vores tværpolitiske debat om grænseoverskridende kriminalitet. Mette skabte et yderst behageligt debatmiljø med sin naturlige charme, kant og ubesværede humoristiske stil. Hun har en unik evne til at forene sin brede spændvidde af faglige kompetencer i én samlet pakke. Man får to for én med Mette – både en fagligt kompetent erhvervsjurist og en underholdende stand-upper.” – Venstre (2016)

– ”Vi havde et superarrangement og Mette var helt i top – hun passede som hånd i handske til vort afsluttede programpunkt (powertalk) og deltagerne har alle givet hende den bedst tænkelige evaluering. Så send hende gerne mere ud, så andre også kan få en powertalk, der både er eftertænksom og morsom.” – PROSA (2016)

Mette Frobenius, er det ikke hende fra … ?

  • Søren og Mette (2017), P4
  • Tab 10 kg. på 60 minutter, foredrag med Henrik Duer
  • Facebook – for unge, foredrag
  • ’Kiwi’ (2006 –2016), klummeskribent
  • ’Tidens Kvinder’ (1994-2004), skribent
  • Stand-up.dk (1997, 2002, 2005, 2009), deltager i sæson 1, 2, 4 og 6

Book Mette Frobenius:

Tajmer Booking & Management er OFFICIEL booking og management for Mette Frobenius. Book dit næste målrettede foredrag med Mette Frobenius ved at udfylde forespørgselsformularen. Mette  kan også engageres som konferencier eller ordstyrer.

Læs mere om Mette her: frobenius.dk