Send forespørgsel

Simon Talbot

Simon Talbot har for alvor markeret sig på den danske stand-up scene som et unikt komisk multi-talent. Med one-man showet ”Talle alene i verden”, som vært på ”Zulu Awards 2014” og med optagelserne til sit eget sketch-show i efteråret 2015 har Talbot placeret sig solidt som en af de helt store komikere herhjemme – også med one-man showet ”Mr. Copenhagen” i 2016.

Ønsker du at booke Simon Talbot til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Simon Talbot.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Simon Talbot

Simon Talbot optræder med en entusiasme og en sprudlende glæde, som er svær ikke at lade sig begejstre af. Den eminente timing og fremragende sans for levering, gør det tydeligt for enhver, at Simon elsker at stå på en scene og fortælle åbent om sin dagligdag og livet generelt. Simon er ydermere i besiddelse af et helt særligt nærvær og en kontakt med publikum, som gør en oplevelse med Simon helt enestående.

  • ”Simon Talbot er blandt sin generations fermeste og mest entusiastiske komikere.” – Politiken, 4 hjerter (2013)
  • ”Med fræsende og fandenivoldsk charme” – Jyllands-Posten, 4 stjerner (2013)
  • Over 203.000 følgere på Facebook

Simon Talbot, er det ikke ham fra … ?

  • Mr. Copenhagen (2016), one-man show
  • Zulu Awards (2014), vært
  • Talle Alene i Verden (2013), one-man show
  • Live fra Bremen (2011-2012), TV2, sæson 5-6
  • Bingo Banko (2010), TV2, vært

Book Simon Talbot her

Book dit næste stand-up show med Simon Talbot ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Simon Talbot kan også engageres som konferencier og vært eller engageres på engelsk.

Endnu mere om Simon Talbot

Simon Talbot fik sit gennembrud som stand-up komiker i Comedy Fight Club, hvor han vandt 3. sæson. Herefter medvirkede Simon i komedieserien ”Hvor fanden er Herning?”, hvor han blandt andet spillede overfor Mick Øgendahl og Linda P.

Efterfølgende har man kunnet opleve Simon Talbot som henholdsvis vært og skuespiller i ”Comedy Aid”, ”Bingo Banko”, ”Live fra Bremen”, ”Vild med Comedy” og senest som vært på ”Zulu Awards”. Ud over det har Talbot turneret med sine to anmelderroste one-man shows ”Damp” og ”Talle alene i verden” – det sidste med så stor succes, at der blev lavet utallige ekstrashows. Man kunne desuden opleve Simon Talbot med sit 3. one-man show ”Mr. Copenhagen”, der ramte de danske musik- og kulturhuse i starten af 2016.