Send forespørgsel

Pelle Lundberg

Pelle Lundberg er trods sin tilbagelændede stil, en fremadstormende komiker på den danske stand-up scene. Det kulminerede i 2018, da han modtog branchens anerkendelse og vandt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla.

På en afslappet og rolig måde sætter Pelle små hverdagssituationer og trivialiteter på spidsen, når han joker om alt fra børnenavne til Hammerslag og Disnetsange.

Ønsker du at booke Pelle Lundberg til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Pelle Lundberg.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Pelle Lundberg

Med sin improviserende og inddragende facon, former Pelle sit show efter modtageren og har med sin store erfaring et godt øje for, hvad der rammer bedst på aftenen. Hans materiale bevæger sig sjældent under bæltestedet. Ikke fordi han ikke vil, men blot fordi han er i et fast parforhold, har et lille barn og så fylder planlægningen af barnedåb, den skøre præst og børnenavne bare lidt mere i bevidstheden.

Pelle er vokset op i Sakskøbing og ser sig selv som lidt af et storbymenneske. Det er jo trods alt den tredjestørste by på Lolland.

Pelle Lundberg, er det ikke ham fra … ?

  • Modtager af Talentprisen ved Zulu Comedy Galla (2018)
  • “Jeg holder af hverdagen”, stand-up special (2018)
  • Med på Jan Gintbergs mini “Øver”-tour (2017)
  • Nyt håb ved Zulu Comedy Galla (2016)

Mere om Pelle Lundberg

Pelle Lundberg har produceret og været vært for indhold til TV2 Zulus Facebookunivers, bl.a. “Din bytur set gennem Bubber”, “En julefrokost med Bubber” og “Medinas 10 års jubilæum”, der alle gik viralt og opnåede mere end 500.000 visninger.
Pelle er også vært på podcasten “Flyverskjul”, hvor han interviewer danske komikere, bl.a. Tobias Dybvad, Linda P, Gramsespektrum, Søren Rislund og Den Korte Weekendavis.
Derudover er Pelle også vært på podcasten om Olsen-Banden “Skide Godt Egon” og tegneseriepodcasten “Onkel Joakims Liv”.

Pelle har dermed enorm stor erfaring som vært, og er derfor også et godt valg, hvis man mangler en ordstyrer eller konferencier til et arrangement.

Book Pelle Lundberg:

Book dit næste stand-up show med Pelle Lundberg ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Pelle Lundberg kan også engageres som konferencier og vært.