Jan Hellesøe

Om Jan Hellesøe:

 • Kan bookes som konferencier
 • Kan bookes på engelsk

Book Jan Hellesøe:

Om Jan Hellesøe:

Han får dig til at tænke og undres, til at sætte spørgsmålstegn og ikke tro dine egne øjne. Du kender den talentfulde og utrolige illusionist Jan Hellesøe fra DR-programmerne ”Fuckr med dn hjrne” og ”Manipulator”. Han har også turneret med sine one-man shows ” FUCKR MED DN HJRNE – Live” og ”MANIPULATION”.

Ønsker du at booke Jan Hellesøe til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Jan Hellesøe.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Jan Hellesøe

Jan Hellesøe leverer altid et show, der passer til netop det enkelte publikum. Der vil være garanti for en humoristisk, intim og helt igennem forunderlig oplevelse, som gæsterne sent vil glemme. Ud over at blive fantastisk underholdt lærer du en masse: du oplever hypnotiske teknikker og psykologiske manipulationer udført af en meget omhyggelig og velforberedt ekspert. Du vil blive forundret og så forbløffet, at selv den mest forhærdede sjæl må overgive sig.

Jan Hellesøe kan også bookes med foredraget ’Positiv manipulation’. Her gør han op med den generelle opfattelse, at manipulation altid er noget negativt – for det er det nemlig ikke. Tværtimod kan man ved hjælp af manipulation hjælpe andre mennesker i sin hverdag, både på arbejdspladsen og derhjemme.

Jan Hellesøe, er det ikke ham fra … ?

 • MANIPULATION (2015), one-man show
 • FUCKR MED DN HJRNE – Live (2014), one-man show
 • TV-prisen (2014), vinder af ”Årets nyskabelse – underholdning”
 • Zulu Award (2014), vinder af ”Årets originale TV-program”
 • FUCKR MED DN HJRNE (2013-2015), DR3

Book Jan Hellesøe her

Jan Hellesøe kan bookes hos Tajmer Booking & Management. Book Jan Hellesøe som illusionist til dit næste arrangement ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Jan kan også engageres til at optræde på engelsk.

Foredrag med Jan Hellesøe

 • Jan Hellesøes foredrag bærer titlen ’Positiv manipulation’. Dermed går han i kødet på den generelle opfattelse, at manipulation altid er noget negativt - for det er det nemlig ikke. Tværtimod kan man ved hjælp af manipulation hjælpe andre mennesker i sin hverdag, både på arbejdspladsen og derhjemme.

  I foredraget deler Jan ud af sin viden om de ord vi bruger, og hvordan vi hele tiden påvirker andre folk gennem det, vi siger. Dermed lægger Jan vægt på, hvordan man kan optimere sit sprog – både det talte og det skrevne ord – så man kan påvirke sine kunder, kolleger, partnere og familiemedlemmer på den bedst mulige måde.

  Sin viden om manipulation har Jan blandt andet oparbejdet gennem sit arbejde som terapeut. Her har han hjulpet andre mennesker med at overvinde traumer, fobier og adfærdsproblemer.

  Jan har netop identificeret den tanke, som ligger til grund for alle former for adfærd. Herigennem kan han præsentere en helt ny måde at betragte sig selv og alle andre mennesker på, så det pludselig bliver forudsigeligt, hvorfor mennesker agerer, som de gør. Dette er særdeles nyttig evne for alle mennesker at have, uanset hvem man er, eller hvad man arbejder med.

  I sit foredrag udfolder Jan også sin omfattende viden om hypnose. På tv har han både hypnotiseret en person til at skyde et andet menneske, ligesom han har fået en mand til at lægge sig oven på, hvad han troede, var en granat uden split. Ingen kom naturligvis til skade, men eksemplerne illustrerer Jans overbevisende evner og unikke indsigt i menneskesindet.

Videoer med Jan Hellesøe:

Det siger de om Jan Hellesøe:

 • .

  "Jan er simpelthen så dygtig!! Stor stor ros! "

  Invacare A/S

Book Jan Hellesøe

Send os en uforpligtende forespørgsel på Jan Hellesøe og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.